Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 22:03, 21 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Wody nie masz? To wytrzesz w trawę, przecież masz uhuhuhuhu

Mam wodę, mam muszę tylko w końcu kupić kalosze, bo ani rusz w klaputkach paluchy ubłocone co prawda mogę wytrzeć w trawe....
Ewkakonewka 23:10, 21 lut 2015

No tak w takie błoto jak dzisiaj klaputki to już sport ekstremalny
dorciabe 00:43, 22 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
No tak w takie błoto jak dzisiaj klaputki to już sport ekstremalny

Noooo siem uśmiałam
Aneta1309 11:35, 22 lut 2015

Widzę dziewczyny, że Was też nosi ja już bym cieła ale chyba za wcześnie, wczoraj się do jabłonek dorwałam
dorciabe 13:26, 22 lut 2015

Aneta1309 napisał(a)
Widzę dziewczyny, że Was też nosi ja już bym cieła ale chyba za wcześnie, wczoraj się do jabłonek dorwałam

Anetka dzisiaj jest pieknie,słońce i ciepełko zauważyłam, że krokusy wyłażą z ziemi,ale to jeszcze dłuuuga droga
ja bym się dzisiaj złapała za łopatę, albo nożyce jakieś ale niedziela.....
Buziaki wysyłam, dobrze że jesteś
Mala_Mi 11:44, 23 lut 2015

dorciabe napisał(a)

Ania u Ciebie nawet bez korzenia zakwitłaby taka prawda

Bo się chwalę sukcesami, a nigdy porażkami
dorciabe 12:34, 23 lut 2015

Mala_Mi napisał(a)

Bo się chwalę sukcesami, a nigdy porażkami

No nie mów
ja mam porazki z głupoty swojej i niewiedzyale uczę się i błędów nie powtarzamno przynajmiej staram sietak myślę...
Filomena 18:01, 23 lut 2015

Hej Dorotko
budzę się ze snu zimowego, a tu.... nikt już nie śpi. Mnie też wczoraj poniosło i mimo niedzieli latałam z sekatorem. Zostawiłam jeszcze hortensje krzewiaste do ścięcia - niech jeszcze zeszłoroczne kwiatuchy pozdobią trochę ogród.
A... przewidujesz jakieś zakupy w Rosarium ? Przyłączyłabym się z zamówieniem w celu obniżenia kosztów zakupowych tudzież zacieśnienia więzi pomiędzy roślinniezakręconymi.

pozdrawiam
dorciabe 18:22, 23 lut 2015

Filomena napisał(a)
Hej Dorotko
budzę się ze snu zimowego, a tu.... nikt już nie śpi. Mnie też wczoraj poniosło i mimo niedzieli latałam z sekatorem. Zostawiłam jeszcze hortensje krzewiaste do ścięcia - niech jeszcze zeszłoroczne kwiatuchy pozdobią trochę ogród.
A... przewidujesz jakieś zakupy w Rosarium ? Przyłączyłabym się z zamówieniem w celu obniżenia kosztów zakupowych tudzież zacieśnienia więzi pomiędzy roślinniezakręconymi.

pozdrawiam

Filomeno no przyznam, że trochę sie martwiłam, dłuuuugo cię nie było
Ja dzisiaj hortensje przycięłam, nic wiecej. Ale zdziwiłam się bo ziemia jest nadal zmarznięta na gnat, kilofkiem trzeba rozbijać. Synio sie podśmiewał, że w prezencie kilof dostanę przy najbliższej okazji
W rosarium raczej nic nie kupię, bo na jesieni się zatowarowałam po prostu nic nie zmieszczę, nie ma siłymoże Ewcia będzie różankę powiększać? Zapytaj
Buziaki
Filomena 18:34, 23 lut 2015

No ja mam teraz w najbliższy piątek szansę , aby obejrzeć ogród za dnia. Praca, praca.....Ale grabic resztki liści można i z latarką na głowie - zdażało się