Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Ewkakonewka 20:49, 04 lut 2015

Do ogrodu już? Ooooo szalona
dorciabe 01:00, 05 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Do ogrodu już? Ooooo szalona

Ewa oj tam zaraz szalona goopia jestem , bo nigdy nie siałam i czekam na hasło
Ale to pewnie o doniczki chodzi... A ja taka wyrywna
ewsyg 13:17, 08 lut 2015

Dorotko, nie rezygnuj z piwonii jak Ci się podobają. Teraz w centrach ogrodniczych będą piwonie w woreczkach. Ja takie kupowałam dwa razy i mi się odmiany zgadzały. Jeżeli się zdecydujesz na zakup, to pilnuj jak przyjdą i kupuj szybko bo jak piwonie w tych workach są długo to łapią choroby grzybowe. Po zakupie zaraz wsadź do doniczki. Ja wsadzałam do doniczki do kompostu ( kupowałam kompost w workach w ogrodniczym). Jak dostały dobrą ziemię to mi w tych doniczkach kwitły. Dorotko, trzeba czasu, żeby taka karpa się rozrosła do dużych rozmiarów. Jak urośnie to ją podzielisz
dorciabe 14:11, 08 lut 2015

ewsyg napisał(a)
Dorotko, nie rezygnuj z piwonii jak Ci się podobają. Teraz w centrach ogrodniczych będą piwonie w woreczkach. Ja takie kupowałam dwa razy i mi się odmiany zgadzały. Jeżeli się zdecydujesz na zakup, to pilnuj jak przyjdą i kupuj szybko bo jak piwonie w tych workach są długo to łapią choroby grzybowe. Po zakupie zaraz wsadź do doniczki. Ja wsadzałam do doniczki do kompostu ( kupowałam kompost w workach w ogrodniczym). Jak dostały dobrą ziemię to mi w tych doniczkach kwitły. Dorotko, trzeba czasu, żeby taka karpa się rozrosła do dużych rozmiarów. Jak urośnie to ją podzielisz

Ewa jak trafię na Ewelinę, to pewnie kupię jakoś najbardziej mi się podoba
Pewnie tak jak mówisz dostanie dobre miejsce w donicy, a potem się zobaczy
Ewkakonewka 20:10, 10 lut 2015

Hej, jak się mają ciemierniki jestem ciekawa?
Tak o swojego dbałam, żeby go nie przelewać, że mało go na amen nie ususzyłam, ale podniósł się uff Macham
nicol21 20:32, 10 lut 2015

Wiosnę już widać?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
dorciabe 00:13, 11 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Hej, jak się mają ciemierniki jestem ciekawa?
Tak o swojego dbałam, żeby go nie przelewać, że mało go na amen nie ususzyłam, ale podniósł się uff Macham

Ewa żyją, żyją jutro postaram się zrobić fotki. Ale mam jeszcze dwa w doniczkach w domu i te zdychają. Muszę je uratować, tzn do ogrodka
Dobrze, że ten twój na suchoty nie zszedł
dorciabe 00:16, 11 lut 2015

nicol21 napisał(a)
Wiosnę już widać?

No u mnie nie widać, ale w powietrzu czuć resztki śniegu znikną i trzeba za łopatę łapać
kamasja 10:38, 11 lut 2015

Macham deszczowo! Skąd masz werbenkę da się gdzieś kupić u nas?
dorciabe 15:00, 11 lut 2015

Obiecane dzisiejsze ciemierniki to te sadzone w styczniu kwitną w najlepsze