Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 21:43, 20 gru 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Małgosiu....pociasteczkowałaś...cudownie.

Pachnie już świątecznie ciasteczkami
Mala_Mi 22:50, 20 gru 2013

Gosia.. Ciebie już nie nadgonię..ale tony kalorii obejrzałam.. aż mi sie niedobrze zrobiło.. ile trzeba potem skakać aby to wyskakać.... oj nic już nie napiszę bo podpadnę.....
Te tony żarcia na święta mnie zawsze przerażają.. wiem, wiem, tradycja...
malgorzata_s... 22:56, 20 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Gosia.. Ciebie już nie nadgonię..ale tony kalorii obejrzałam.. aż mi sie niedobrze zrobiło.. ile trzeba potem skakać aby to wyskakać.... oj nic już nie napiszę bo podpadnę.....
Te tony żarcia na święta mnie zawsze przerażają.. wiem, wiem, tradycja...

Anuś ale to dla kilku rodzin Ciasteczka trafią do 8 domów więc tylko po dwa kilo. W każdym domu po kilka osób to tylko po kilka deko Nie przerażaj się, ty chyba nie myślałaś że my pochłoniemy 15 kilo
Agawita 23:15, 20 gru 2013

Ale Gosiu szalejesz, choinki, ozdoby, stroiki o ciastkach nie wspominając, wychodzi na to że ja jestem jeszcze w lesie... Podziwiam Cię Twoja doba jest chyba z gumy...
malgorzata_s... 23:21, 20 gru 2013

Agawita napisał(a)
Ale Gosiu szalejesz, choinki, ozdoby, stroiki o ciastkach nie wspominając, wychodzi na to że ja jestem jeszcze w lesie... Podziwiam Cię Twoja doba jest chyba z gumy...

Agatko wcześniej wstaję później się kładę ot i tajemnica Zawsze przed świętami tak mam
Mala_Mi 12:52, 21 gru 2013

Gosia ja zazdroszczę tym co mogą zjeść nawet te statystyczne pół kilo ciastek na głowę, pół kilo sałatek, pół kilo ryby, pół kilo mięcha i kilo pierogów, jakieś gołąbki i inne... i nie idzie im w biodra, a co najwyżej tylko w cycki....... niska jestem, wiec każde pół kilo .. to u mnie widoczne jak u innych 4 kilo... A wiek nie ułatwia już chudnięcia.... wiec sorki, ale ja na to wszytko patrzę przez pryzmat.. dylematu zjeść i utyć czy wyrzucić i nie przytyć...

Ale ja taka Mała MI.. zawsze inaczej niż reszta.... ale lampki powiesiłam... te co dobre.. bo w kilku druty sie pourywały...... eMuś musi naprawić.. i łosia z saniami też szlag trafił ... i sie zastanawiam czy nie za moja przyczyną

Idę działać na budowie strychu... jak nie odetniemy tej wełny od reszty domu, to nawet choinki nie ubieram bo szkoda by sie cała oblepiła w tym kurzu wełnianym.. dam radę, dam radę. wytrzymam..
makkasia 13:35, 21 gru 2013

Małgosiu z Ciebie to ciasteczkowa ciocia jest - toż ja bym takie ciasteczka robiła z dwa miesiące !!!
Dziękuję za góry
buziam
Madzenka 14:42, 21 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Gosia ja zazdroszczę tym co mogą zjeść nawet te statystyczne pół kilo ciastek na głowę, pół kilo sałatek, pół kilo ryby, pół kilo mięcha i kilo pierogów, jakieś gołąbki i inne... i nie idzie im w biodra, a co najwyżej tylko w cycki....... niska jestem, wiec każde pół kilo .. to u mnie widoczne jak u innych 4 kilo... A wiek nie ułatwia już chudnięcia.... wiec sorki, ale ja na to wszytko patrzę przez pryzmat.. dylematu zjeść i utyć czy wyrzucić i nie przytyć...

Ale ja taka Mała MI.. zawsze inaczej niż reszta.... ale lampki powiesiłam... te co dobre.. bo w kilku druty sie pourywały...... eMuś musi naprawić.. i łosia z saniami też szlag trafił ... i sie zastanawiam czy nie za moja przyczyną

Idę działać na budowie strychu... jak nie odetniemy tej wełny od reszty domu, to nawet choinki nie ubieram bo szkoda by sie cała oblepiła w tym kurzu wełnianym.. dam radę, dam radę. wytrzymam..

Ja się zawsze obżeram w swięta zresztą jak przez cały rok Potem będę próbowala spalić kalorie ze skalpelem Chodakowskiej.
Buziam ciasteczkowa ciociu Ależ rodzinka ma z Tobą cudownie ! Z tego co czytam do doceniają taka cudowną ciocie.
malgorzata_s... 14:45, 21 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Gosia ja zazdroszczę tym co mogą zjeść nawet te statystyczne pół kilo . A wiek nie ułatwia już chudnięcia.... wiec sorki, ale ja na to wszytko patrzę przez pryzmat.. dylematu zjeść i utyć czy wyrzucić i nie przytyć...

Aniu jak ja bym chciała mieć taką silną wolę Tak sobie kiedyś myślałam że będę gotować rodzinie to czego nie lubię i po kłopocie. Tylko że ja lubię niestety wszystko Remontu nie zazdroszczę ale oczywiście że dasz radęBuziole.
malgorzata_s... 14:48, 21 gru 2013

makkasia napisał(a)
Małgosiu z Ciebie to ciasteczkowa ciocia jest - toż ja bym takie ciasteczka robiła z dwa miesiące !!!
Dziękuję za góry
buziam

Kasiu to kwestia wprawy Piekę ciasteczka co roku to szybko mi idzie