Gosiu, ale na wiosnę przyjadę obejrzeć te nowe nasadzenia, a może cosik podpatrzę i zgapie... Buziaczki idę spać coby jutro być w formie i w głupot nie wygadywać...
Ja jak mogę dorzucić swoje 5 groszy Nie wyrzucałbym magnoli. Zastanawiam się tylko jak głęboka jest rabata i czy wszystko się zmieści, planujesz ją poszerzać ?? Jak dokładnie pomierzysz całą rabate to jutro wieczorem moge cos wyrysować, w taki sposób jak robiłem to u siebie
Ależ ładnie rysujesz i kolorujesz widzę, że i u Ciebie będą przeróbki
O i tu plany ,. ciekawie , ciekawie , ja trzymam kciuki i czekam na realizację
Ja również myslę niech magnolia zostanie na swoim miejscu bo ja swoje męczyłam 6 lat w doniczkach puściły korzenie górą w lipcu je przesadzałem Masakra Jak zimę przeżyją to będzie cud
Ciotuniy, wpadam na forum i czytam o planowanych rewolucjach w Twoim królestwia.....zostaw tam coś z Siebie....cobyś nie czuła się obco.....magnolia Ci tego nie wybaczy Pozdrawiam
Gosiu, mój skarbie, magnolia też jest skarbem w ogrodzie, ja o takiej jak Twoja marzę, a zawsze jak kupuję, to jak kota w worku, z kwiatem nie spotkasz magnolii, ona jest prawdziwą ozdobą, a cisowe stożki obok niej na pewno się zmieszczą. Twoja magnolia ma piękną koronę, jest cała w tulipanowych kwiatach, nie którzy długie lata czekają na taki efekt dla mnie cudo Jak znasz jej nazwę, to wklej u mnie, bo pokazuje swoje magnolie Może jakaś skromna systematyka powstanie Buziaki Małgoś
A ja bym tam, zamiast zielonych, bordo skarpetki posadziła...Lubię kolor Buziolek