Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

anna_g 12:11, 08 kwi 2014

Program naprawczy fotek nie dotyczy i słusznie Ale choćbym bardzo chciała to za nic Cię nie dogonię tak pędzisz - mam totalne tyły u Ciebie... Wybacz jeśli już o tym pisałaś a ja nie wiem gdzie, ale czy możesz mi napisać gdzie kupowałaś trzmielinki na kiju i za ile ??? Mam w planie. Pozdrawiam cieplutko
Kindzia 14:42, 08 kwi 2014

Oburzyłaś się na mnie? Przecież żartowałam Małgoś!

Zdaj relację ze spotkania
U mnie Gierczusia dzisiaj będzie

Buziolki
malgorzata_s... 15:52, 08 kwi 2014

Kasiu tulipki też są późniejsze i wcześniejsze, widać masz późniejsze

Marysiu to pierwszy raz odkąd pamiętam. Zwykle jeszcze śnieg zalega a ja go rozrzucam i suszę

Elu u ciebie nie spóźnione tylko u mnie przyspieszone

GorAniu ja nie tylko lubię ja jestem od kolorków uzależniona

Aniu odpowiem u ciebie cobyś znalazła.

Kindziu ja oburzona no co ty Wyjaśniałam tylko na czym ma polegać mój program naprawczy
malgorzata_s... 16:08, 08 kwi 2014

Miałam dzisiaj gościa na kawusi Była Ula Połaziłyśmy po ogrodzie, pochwaliła rabatkę buksikową co było bardzo miłe Jak zwykle świetnie się nam rozmawiało Szkoda że Ula tak szybko pojechała.
16:11, 08 kwi 2014
Małgosiu, możesz mi podpowiedzieć; poszukuję jakiegoś drzewa do posadzenia w swoim ogrodzie, drzewa które dawałby cień w przyszłości ale nie było drzewem mutantem olbrzymim, raczej średniej wielkości. Nie brudzące bardzo jak brzoza a ładne???
malgorzata_s... 16:31, 08 kwi 2014

Kalamandyna napisał(a)
Małgosiu, możesz mi podpowiedzieć; poszukuję jakiegoś drzewa do posadzenia w swoim ogrodzie, drzewa które dawałby cień w przyszłości ale nie było drzewem mutantem olbrzymim, raczej średniej wielkości. Nie brudzące bardzo jak brzoza a ładne???

Odpowiedź u ciebie
Urszulla 17:27, 08 kwi 2014

Małgosiu,
od Ciebie od razu wpadłam do ogrodu
Oczywiście już dwa bukszpany były przewrócone więc je sadziłam na nowo
Potem posadziłam lubczyk,
przesadziłam hostę i czosnek niedźwiedzi na inne docelowe miejsce
i zrobiłam sadzonki z bukszpanów z cięcia- co się przyjmie to przyjmie, będzie na mały szpalerek
Spotkanko mile wspominam, od razu werwy dostałam na swój ogród .
Dzięki za pyszną kawkę, była energetyczna

Dziewczyny mówię Wam, u Gosi prawie świątecznie
ewa004 19:18, 08 kwi 2014

Oczywiście tradycyjnie już fotek NIET !!!

Ja protestuję i tupię nogą !!
Mathildis 19:30, 08 kwi 2014

Jejku gdzie nie wejdę to coś mi się podoba... Tak wirtualnie spaceruję i lista chciejstw coraz dłuższa ....
Dużo masz tulipanów i prymulek - śliczne zdjęcia, u mnie pod tym względem bieda z nędzą więc ta lista chciejstw chyba usprawiedliwiona

P.S. niedawno u Ciebie byłam a daleko musiałam się cofać by do swojego wpisu dotrzeć - a tu ponoć program naprawczy
malgorzata_s... 19:42, 08 kwi 2014

Urszulla napisał(a)
Małgosiu,
od Ciebie od razu wpadłam do ogrodu
Oczywiście już dwa bukszpany były przewrócone więc je sadziłam na nowo
Potem posadziłam lubczyk,
przesadziłam hostę i czosnek niedźwiedzi na inne docelowe miejsce
i zrobiłam sadzonki z bukszpanów z cięcia- co się przyjmie to przyjmie, będzie na mały szpalerek
Spotkanko mile wspominam, od razu werwy dostałam na swój ogród .
Dzięki za pyszną kawkę, była energetyczna

Dziewczyny mówię Wam, u Gosi prawie świątecznie

No proszę praca wre Piesio nabroił? Buksiki wywalił? Jak widziałaś ja też powtykałam obcinki buksików z tą samą myślą co się przyjmie to się przyjmie Ja pomalowałam deski i nogi na ławeczki