Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Tusiala 09:38, 10 kwi 2014

Gosiu śliczne domki Wam wyszły Byłam przekonana, że kupiliście. Nie myśleliście o tym by się zająć ich mini produkcją?
iwonaal 10:45, 10 kwi 2014

Domki śliczne, zdolni jesteście. pa
Agania 10:50, 10 kwi 2014

Nasyciłam oczy kwiatami, domki dla pszczółek super też takie kcem.................Gosia, zimno u mnie wieje, pada, wczoraj miałam troszeczkę słoneczka, a dzisiaj będziemy palić w kominku, mam już schody zamontowane, to tyle z niusów...................jak tam magnolka

Buziak siostra
Kindzia 10:58, 10 kwi 2014

Dzisiaj jeszcze gorsza pogoda niż wczoraj...a dzisiaj miałam plany okienne w Zabrzu Psinco...
Kupiłam wczoraj latarnie, były też białe, od razu o Tobie pomyślałam

Miłego Małgoś
malgorzata_s... 12:23, 10 kwi 2014

Asiu szerszenie i osy budują gniazda same nie czekają na domki. To są wielkie kule wiszące gdzieś w zacisznych miejscach, do tych domków się nie zmieszczą. Domki przyciągają np. pszczoły dzikie, wielkooki itd. Dla trzmieli są jeszcze inne domki z większą średnicą otworów. Domki robiliśmy sami.

Agnieszko dzięki za pochwały

Martusiu a jaka frajda była przy ich robieniu
malgorzata_s... 12:30, 10 kwi 2014

Iwonko dzięki

Aguniu takie domki to nic trudnego, jedno popołudnie i zrobione oba U mnie też zimno, magnolka rozwija pąki dopiero. W kominku paliłam już wczoraj bo po górach sypnęło Pokaż schody, Mam nadzieję że do Pisarzowic jakiś zaskurniak został? Buziam.

Kasiu zimno i posypało po górach, okna okichaj. Mam nadzieję że foty są
Matka 14:09, 10 kwi 2014

Ciociu, jakie fajne chałupki wyszły...chciałabym nawet w takim zamieszkaćnikt by mi nie przeszkadzałtylko pszczólki w dooopke by podgryzały
Mala_Mi 14:15, 10 kwi 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Gosiu, o uprawie lewizji Mała_Mi sporo wie. One mają szczególne wymagania. Piszę o tym, bo miałam je i straciłam

Kapryśnice, na zimę trzeba je lekko przykrywać i sadzić na pochyleniu, tak by woda w rozetkach nie stała.. mi się przykrywać już niczego nie chce, wiec od 3 lat rosną jak chcą.. cześć od nadmiaru wody po prostu zgniła, część zarosły inne roślinki, ale jakieś niedobitki jeszcze mam.. ale nie zawracam sobie nimi głowy..
Matka 14:19, 10 kwi 2014

Ciociunia, zerknęłam na all...w jakich cenach takie domki są i się za łepetynę złapałam!szok!więc musze pozbierac surowca i na mojej rabacie bylinowej fioletowej taki domeczek ustawić...tylko ja lewe ręce posiadam to nie wiem czy mi się udaco tam napchać?patyki, szychy...i co jeszcze?
malgorzata_s... 14:22, 10 kwi 2014

Bogda pszczółki miodek by ci nosiły a nie w doopke gryzły

Aniu dzięki mam takie idealne miejsce troszkę zadaszone Tam wylądują i jak chcą niech rosną a nie to trudno Też nie będę się przejmować

Bogda napisałam u ciebie