Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój wymarzony ogród

Mój wymarzony ogród

agatanowa 23:25, 10 lip 2014

Magda, alez ja u Ciebie dawno nie byłam! I kto tu pisze, że zmainy w ciągu roku? U mnie to pestka przy Twoich! Wymurowałaś taraz z grillem, zjezdzalnia z domkiem dla lLenki i wsyztsko cudne!

Donice świetne, floks pasuje

I więcej nie udało mi się przeczytać/przejrzeć, ale to co do tej pory zobaczyłam, przerosło moje oczekiwania: duże zmiany, róznież inwestycje duże, bo murowanka była. Taras wymiata - jest tak jak chciałas, a ja myslałam ze to marzenia senne. Realizujesz plany - świetnie! Gratuluję
Magda_ 08:13, 11 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Madzia,no pięknie wyszło,a busz będzie szybciej niż myślisz,ja juz swój muszę ujarzmiać i przesadzić co nieco
Głosuje do Limek za trawkami tak jak Ewelina

tych trawek jest tyle, że aż nie wiadomo, które wybrać. Póki co jestem zakochana w carexach ice dance na zdjęciach podobają mi się też stipy ale czy one by tu pasowały??
Magda_ 08:15, 11 lip 2014

agatanowa napisał(a)

kocimiętka w szpalerze będzie cudownie wyglądała z białymi limkami, kwitnie długo, więc będzie zachwycała nawet przed zakwitem hortensji

kocimiętki się bojam bo koty sąsiadów nie dadzą mi żyć przez nią, a ja kotki lubię....malutkie na zdjęciach
Magda_ 08:16, 11 lip 2014

agatanowa napisał(a)
Magda, alez ja u Ciebie dawno nie byłam! I kto tu pisze, że zmainy w ciągu roku? U mnie to pestka przy Twoich! Wymurowałaś taraz z grillem, zjezdzalnia z domkiem dla lLenki i wsyztsko cudne!

Donice świetne, floks pasuje

I więcej nie udało mi się przeczytać/przejrzeć, ale to co do tej pory zobaczyłam, przerosło moje oczekiwania: duże zmiany, róznież inwestycje duże, bo murowanka była. Taras wymiata - jest tak jak chciałas, a ja myslałam ze to marzenia senne. Realizujesz plany - świetnie! Gratuluję

Domek dla Lenki ma 2 lata i dlatego trzeba go odświeżyć
ewakatowice 08:31, 11 lip 2014

agatanowa napisał(a)

Ewa, to wcale nie dziwne, że napisałaś, że floks to hortensja. Floksy nazywane są polskimi hortensjami

dlaczego nie można do donicy, jesli podlewać?

Związku z tym stwierdzam, mam więcej szczęścia niż rozumku
agatanowa 09:24, 11 lip 2014

ewakatowice napisał(a)

Związku z tym stwierdzam, mam więcej szczęścia niż rozumku

a ja zrobiłam ortografa, bleeeeeeeee

a floksy pachną obłednie!, a horti nie, albo bardzo nieznacznie
justi 14:16, 11 lip 2014

Madziu świetny ten grill będzie. Mam parę inspiracji na różne rzeczy z betonu gdybyś chciała link to podeślę, takie pierdołki: kule, świeczniki, doniczki nawet pierścionki
Magda_ 15:03, 11 lip 2014

bardzo chętnie popatrzę a potem na coś zachoruję
agatanowa 15:43, 11 lip 2014

Magda_ napisał(a)

kocimiętki się bojam bo koty sąsiadów nie dadzą mi żyć przez nią, a ja kotki lubię....malutkie na zdjęciach

u mnie w okolicy też pełno kotów i nie zauważyłam żadnego obcego w mojej kocimietce, nie ma się chyba czego bać

a jak któryś się przypląta, to przynajmniej wystraszy nornice, myszy, czy tam inen takie gryzoniowate

moich rodziców to nawet kreta wyłapał

cebule będziesz mieć zdrowe i niezjedzone taki kot to sprzymierzeniec, nie musisz go lubic czy trzymac w domu, nawet lepiej, jesli sasiedzi go mają, a on u Ciebie "robi", masz mniejszy kłopot, a więcej korzyści
justi 15:44, 11 lip 2014

Tu zebrałam różne takie pomysły
http://www.pinterest.com/waleilipowej/beton/