Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:43, 13 lut 2016

kamila66 napisał(a)

Teraz tylko podcinanie może za dwa lata będę dopiero formować

O raju, tyle czekania?
sylwia_slomc... 21:33, 13 lut 2016

Kasiu widzę , że i Ciebie na zakupy poniosło i banieczki na serduszka pozmieniane
U Ciebie to nawet ptaszki własną zastawę dostają
Z rabatką spoko do wiosny masz czas to zdążysz, a Emuś niech już muskuły pręży i szykuje do kopania oczka Ciekawa jestem jak teren wokół oczka zaplanujesz, będziesz coś wypiętrzać tą ziemią z wykopu?
malgorzata_s... 21:41, 13 lut 2016

Kasia super z tymi filiżankami I serducha ślicznie
Urszulla 22:22, 13 lut 2016

a z czego te serduszka ? same nowości u Ciebie.
Katkak 23:31, 13 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu widzę , że i Ciebie na zakupy poniosło i banieczki na serduszka pozmieniane
U Ciebie to nawet ptaszki własną zastawę dostają
Z rabatką spoko do wiosny masz czas to zdążysz, a Emuś niech już muskuły pręży i szykuje do kopania oczka Ciekawa jestem jak teren wokół oczka zaplanujesz, będziesz coś wypiętrzać tą ziemią z wykopu?

Nie wiem sama co z ta ziemia zrobomy.Mozebsasiadka bedzie chciala, bo narzeka,ze ma kiepska, a tam jest niezla. Wypietrzac nie bedziemy chyba,sama,zreszta nie wiem, to bedzie pelny spontan .
Katkak 23:32, 13 lut 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia super z tymi filiżankami I serducha ślicznie

Dzieki Gosiaczek,ciekawe czy ptaszkom tez sie spodobaja .
Katkak 23:32, 13 lut 2016

Urszulla napisał(a)
a z czego te serduszka ? same nowości u Ciebie.

Z plastku Ulciu, kupilam dzis.
sylwia_slomc... 23:33, 13 lut 2016

Katkak napisał(a)

Nie wiem sama co z ta ziemia zrobomy.Mozebsasiadka bedzie chciala, bo narzeka,ze ma kiepska, a tam jest niezla. Wypietrzac nie bedziemy chyba,sama,zreszta nie wiem, to bedzie pelny spontan .

Spontan jest czasem najlepszy. Ja bym może od strony ogrodzenia ciut podniosła ......byłoby ciekawiej i bardziej naturalnie.....tylko nie wiem jak zgra z całością ogrodu
Katkak 23:36, 13 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Spontan jest czasem najlepszy. Ja bym może od strony ogrodzenia ciut podniosła ......byłoby ciekawiej i bardziej naturalnie.....tylko nie wiem jak zgra z całością ogrodu

Przy samym ogrodxeniu mozna by ciut podniesc, ale nienza,duzo, zeby sztachet od plotu nie przysypac bo beda gnic. Noni jest tam blisko tez,swierk kaukaski, jego tez nie mozna przysypac. Pojde na zywiol,Sylwus.
AGDULA 09:21, 14 lut 2016

Katkak napisał(a)
No i zaczęłam przygotowywać rabatę, na której ma być oczko . Zejdzie mi kilka dni przy czasie, którym mogę dysponować .

To musimy się wzajemnie wspierać z pracą nad oczkiem hehe Bo u mnie też prace ruszyły. Ale teraz ręka zaczeła mi w stawie nawalać i muszę zwolnić chyba trochę z tym kopaniem. Zaraz wrzuce do siebie postępy moich prac nad oczkiem. To możesz zerknąć do mnie