Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 10:47, 21 lut 2016

Kasiu, zaznaczam sobie Twój wątek. Jak ja mogłam go do tej pory przeoczyć? Dziś mam czas, to sobie powoli przeglądnę pismo obrazkowe u Ciebie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 10:53, 21 lut 2016

Anda napisał(a)
Kasiu, zaznaczam sobie Twój wątek. Jak ja mogłam go do tej pory przeoczyć? Dziś mam czas, to sobie powoli przeglądnę pismo obrazkowe u Ciebie

Witam serdecznie Ewciu. To zdjęcia tego derenia od Ewci w jesiennej odsłonie. Cały sezon ma zielone liście, a jesieną zachwyca. I te boskie czerwone pędy. Zaplatam mu gałązki i będę prowadzić w formie kuleczki na takiej zaplecionej nóżce. Z jednej strony mam ograniczoną ilość miejsca, a z drugiej ochotę na takie eksperymenty . To zaplatanie to inspiracja po obejrzeniu jednego z odcinków Mai, gdzie facet właśnie... zaplatał rośliny .

Anda 10:56, 21 lut 2016

Słodkie maleństwo Pięknie wygląda. Taki zapleciony to super pomysł. Muszę zapamiętać, że można tak robić.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 10:57, 21 lut 2016

Gardener27 napisał(a)
Wizualizacja oczka mi się podoba No i będzie altana albo remont góry
Szkoda Twego kultowego drzewa kulkowego Przenosisz wiklinę w inne miejsce ?

Przemciu no już właśnie ogrodowy zew poczułam i dalszy remont chęć mam na jesień przesunąć . Jasne, że kulki gdzieś przeniosę. Coś wykombinuję. Ale może jeszcze sezon to drzewko postoi. Z drugiej strony, jak już całkiem się wywróci to zastanawiam się co z tą glicynią? Ona jest tak prześmiesznie poskręcana, że prowadzić ją w formie drzewka to będzie prawdziwe wyzwanie. Przemo, wiesz, że mocno liczę na Twoje odwiedziny w tym sezonie? Daleko nie masz .
Gardener27 10:58, 21 lut 2016

Kasiu pamiętam o Tobie
Katkak 10:58, 21 lut 2016

Anda napisał(a)
Słodkie maleństwo Pięknie wygląda. Taki zapleciony to super pomysł. Muszę zapamiętać, że można tak robić.

Koniecznie zobacz ten odcinek .
Katkak 10:59, 21 lut 2016

Gardener27 napisał(a)
Kasiu pamiętam o Tobie

To bomba , doradzisz mi co z tą glicynią począć .
Anda 11:06, 21 lut 2016

Katkak napisał(a)

Koniecznie zobacz ten odcinek .

Pamiętasz może numer tego odcinka?

kamila66 11:52, 21 lut 2016

Projekcik z oczkiem fajny

Zazdraszczam nawet chętnie też bym zrobiła ale mam schizę, że dziecko mi tam wpadnie więc jeszcze kilka lat muszę poczekać
Katkak 13:26, 21 lut 2016

kamila66 napisał(a)
Projekcik z oczkiem fajny

Zazdraszczam nawet chętnie też bym zrobiła ale mam schizę, że dziecko mi tam wpadnie więc jeszcze kilka lat muszę poczekać

Kamiś jak się boisz to lepiej odłożyć to w czasie. Co się odwlecze... .
Idę gotować obiad. Aaaaaale mi się nie chce .