Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 22:59, 18 mar 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu jutro zrobię zdjęcie Maksiowi w całej okazałości to porównasz z Bibułą . Jako dziecko miałam bardzo dużo różnych zwierzaków, ale świnki jakoś nigdy. Nie przypuszczałam, że to takie kochane zwierzątko. I nie śmierdzi, co też jest dla mnie zaskoczeniem, bo jakoś wydawało mi się, że od nich śmierdzi. Fajny jest i super dźwięki wydaje .

Powiem że to "kwiczopiszczenie" jest zabawne, ale najbardziej lubiłam kiedy ona fukała, wydawała też taki dźwięk coś jakby (my to nazywaliśmy) trykaniem (trrr, trrry)pyszczek jej przy tym tak fajnie drżał, potrafiła być bardzo zabawna. Jutro poszukam zdjęcia, może uda mi się zeskanować to zobaczysz jak wyglądała.
Czekam na Maksia w całości
mira 00:13, 19 mar 2016

Katkak napisał(a)
Prymulka od Kasi lada dzień rozkwitnie

te dostałam w zeszłym roku od sąsiadki

ale wiosna radosna, super te wróble przyłapałaś. Ten kolor krokusa niebieski bardzo mi się podoba.

pozdrawiam
Katkak 05:24, 19 mar 2016

mira napisał(a)

ale wiosna radosna, super te wróble przyłapałaś. Ten kolor krokusa niebieski bardzo mi się podoba.

pozdrawiam

Mireczko krokusy rzeczywistości sa fioletoee, tylko na zdjeciu tak wyszły. Wróble przepocieszne. Szkoda, że nie mogę na zdjęciu pokazać jak targaja ta trawę . Czytałam, że weekend masz pracowity. Mam nadzieję, że i mi uda się coś zrobić w ogródku.
Milka 06:00, 19 mar 2016

Katkak napisał(a)

Te ujecia takie juz wiosenne, radosc z nich bije
Katkak 07:10, 19 mar 2016

Milka napisał(a)

Te ujecia takie juz wiosenne, radosc z nich bije

Irenko Twoje odwiedziny zawsze sprawiaja mi wielka radosc. Ale najbardziej ucieszyłyby mnie takie w realu .
Ewa4 08:42, 19 mar 2016

Piekna wiosna u Ciebie .Pozdrawiam
Flower1 09:00, 19 mar 2016

Piekna wiosna ,moje primulki ledwo widac ,u nas cały czas chłodno .Rano codziennie jest 0 stopni.
ryska 09:17, 19 mar 2016

Super ujęcia Kasiu, słoneczko ładnie operuje. Aż chce się pobiegać po trawie. Buziaczki
tulucy 09:56, 19 mar 2016

Wróble cudne, jakie zaradne
Makao_J 15:28, 19 mar 2016

Śliczna świnka. Też lubię zwierzaki.
Miałam czarnego kota i kociaki co roku.
Rybkę welonkę, która sama siedziała w 60 litrowym akwarium bo cokolwiek nie wpuściłam do niej to albo ją gryzło albo ona zjadała. Po kilu miesiącach miała 20cm długości i była piękna.
Miałam też wyżła ale rodzice zabrali go gdy się okazało że jestem w trzeciej ciąży.

Teraz zbieramy się na kota znowu ale czekam aż Otylia będzie trochę starsza bo go zamęczy.
A no i eM cały czas mnie męczy o rybki.