Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:21, 17 mar 2016

Nallar napisał(a)

Znajdzie się miejsce dla mnie w tym klubie nielubianych przez werbenę ?

Dla Ciebie znajdzie się miejsce zawsze i wszędzie .
Katkak 18:59, 17 mar 2016

roma2 napisał(a)
Ach Wy moje klubowiczki nielubiane przez werbenę

https://www.ogrodowisko.pl/watek/160-verbena-bonariensis-werbena-patagonska?page=21

wykopać jedną jesienią i luz-blues.

Bo te nasionka to i dla mnie porażka!

Romciu w tym roku będę już mądrzejsza i tak właśnie zrobię .
Katkak 19:00, 17 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Ja werbeną sypnę po rabatach po świętach

Zrobię tak samo
Katkak 19:03, 17 mar 2016

Mixtoorka napisał(a)

I tak trzeba będzie zrobić jak radzi Marzenka, no ja pewnie z powodu lokalizacji tydzień później

Kasiu, czy Twoja świnka też jest taka "humorzasta" ?

Czy humorzasta nie wiem, ale ciągle piszczy, a jak już nas zobaczy to drze się jak wściekła, bo wie diablica, że zawsze jakieś jedzonko wysępi. Filip nazwał ją/go Maksiu, ale z racji śmiesznych dźwięków jakie wydaje czasem mówimy do niej Tłiti . Na początku była u Filipka w pokoju, ale nie dawała Mu się wyspać więc teraz mieszka w kuchni .
kasiek 19:08, 17 mar 2016

Kasienka popieram nie odsyłanie, mój oczar łamany był 2 razy przez sunię i pieknie urósł - fakt że rosnie wolno ale za to zrobił się gęściejszy. Prezent super, pochwalam Krzysia
Co do świnki to ja kiedyś miałam 2 - łobuzy straszne ale kochałam je mocno. Niemniej jednak one dość mocno wydzielają zapach i dzieciom nie kupuje. Ale słodkie byc potrafią - czekaj jak ją na trawkę dasz
Katkak 19:22, 17 mar 2016

kasiek napisał(a)
Kasienka popieram nie odsyłanie, mój oczar łamany był 2 razy przez sunię i pieknie urósł - fakt że rosnie wolno ale za to zrobił się gęściejszy. Prezent super, pochwalam Krzysia
Co do świnki to ja kiedyś miałam 2 - łobuzy straszne ale kochałam je mocno. Niemniej jednak one dość mocno wydzielają zapach i dzieciom nie kupuje. Ale słodkie byc potrafią - czekaj jak ją na trawkę dasz

Dzięki Kasieńko jak nie wiem co . Pocieszna ta świnka i póki co nawet specjalnie jej nie czuć.Wysłałam chłopaków po królika, a wrócili ze świnka . Ale to Filipka zwierzak, więc jak chciał tak ma. Najbardziej jednak rozpieścił ja Krzyś i na jego widok piszczy najbardziej. Krzyś kofany, prawda .
sylwia_slomc... 19:27, 17 mar 2016

Oczar sadzisz ja też będziemy porównywać tylko mój w formie krzewu, ja bym siew nie martwiła mnie zając jesienią śliwo wiśnię skrócił i 3/4 a wiesz ile teraz oczek wypuszcza!!!!!
Świnkę też mamy i śmierdzi tylko jak dostanie do jedzenia kalafiora lub brokuł , a tak to nie za bardzo
Agania 19:51, 17 mar 2016

Ja reklamowałam magnolię i derenia kousa, reklamację uznali, bez wysyłki zakupionej rośliny, z tym, że patyk od magnolii nie wypuścił liści, a dereń złamał się w miejscu szczepienia, jeśli oczar, aż tak ci się uszkodził w czasie transportu, to możesz spróbować reklamować, jednak sama musisz się zdecydować

Katkak 20:09, 17 mar 2016

Agania napisał(a)
Ja reklamowałam magnolię i derenia kousa, reklamację uznali, bez wysyłki zakupionej rośliny, z tym, że patyk od magnolii nie wypuścił liści, a dereń złamał się w miejscu szczepienia, jeśli oczar, aż tak ci się uszkodził w czasie transportu, to możesz spróbować reklamować, jednak sama musisz się zdecydować

Nie Agatka, aż tak źle nie jest. Mam nadzieję, że sobie poradzi. Dzięki Kochana .
bacowa 22:53, 17 mar 2016

Nie ma się co martwić że werbena sypnięta na rabatę nie wzejdzie, wzejdzie na pewno i zarośnie wszystko do okoła
Kasia pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies