Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

mira 23:06, 02 kwi 2016

Ależ zmienia sie Twój ogród. Prymulki śliczne. Kiedy jedziesz do Pisarzowic.
JoannaDe 23:23, 02 kwi 2016

Źle to mało powiedziane. Dzisiaj myslałam żeby je wywalić. Jutro wstawie fotke u siebie to sama zobaczysz
sylwia_slomc... 23:34, 02 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Te kamole kiedyś pódą do wymiany. Ale nie za szybko, bo wiadomo - kasa . W sensie, że cały ten placyk będzie z innej nawierzchni - też z kamienia, ale już na pewno nie z piaskowca, bo to porażka totalna.

A czemu , one śliczne nie waż mi się wywalić( teraz sobie wyobraź buźkę grożącą paluszkiem) bo nie umiem takiej wstawić
sylwia_slomc... 23:37, 02 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu sama jestem w szoku, że tyle się tego mieści. Tam gdzie rośnie aronia planowałam kupić tylko Glauca Globosa, jakieś bylinki i tyle. A po ogoleniu aronii weszły 3 rodki i coś tam jeszcze poupycham . Co do róż miałam 4 sądziłam, że więcej nie zmieszczę. Obecnie mam 10 i 3 zamówione . No - zdecydowanie jest z gumy. Innego wytłumaczenia nie ma . Tak, rodek ładnie wyczyszczony. Żeby tylko ptasiory poszły gdzie indziej za potrzebą. Chociażby do sąsiada . Cieszę się, że mogłam pomóc .

No jak to tak .....stołówka jest, a bez toalety.......nie godzi się i sanepid nie pozwala
Katkak 23:41, 02 kwi 2016

mira napisał(a)
Ależ zmienia sie Twój ogród. Prymulki śliczne. Kiedy jedziesz do Pisarzowic.

Miruś chyba 27 maja pojedziemy. W samych Pisarzowicach będziemy 28, wtedy kiedy będzie dużo osób z O. I może zostaniemy niedaleko Gosiaczka na nockę lub dwie .
Katkak 23:43, 02 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

A czemu , one śliczne nie waż mi się wywalić( teraz sobie wyobraź buźkę grożącą paluszkiem) bo nie umiem takiej wstawić

Sylwuś chcę dać inne kamole, równie klimatyczne, qle jednak zdecydowanie dardziej trwałe, Nic, a nic się Ciebie nie boję .
Katkak 23:43, 02 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

No jak to tak .....stołówka jest, a bez toalety.......nie godzi się i sanepid nie pozwala

Ale ja pozwalam .
kasiek 08:52, 03 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Cudowne listeczki Eden rose

Wreszcie przycięłam wrzosy. Wrzośce kwitną w najlepsze

Rany - no to jest bajka - zwłaszcza połączenie ciemieników z kiścieniem i krokusów z wrzoścami!
A te wychodki faktycznie dobijające - mam tak samo, najwięcej przy lustrach bo psychiczna fajda Masz wiadomość na pv
Ewa777 14:40, 03 kwi 2016

Wiosna ruszyła u Ciebie pełną parą Śliczne masz już prymulki, u mnie dopiero zaczęły puszczać listki.
Makao_J 16:05, 03 kwi 2016

Ciemierniki masz fajne. Ja wciąż nie mogę się na nie zdecydować choć podobają mi się. Kupiłam jednego w kłączu na próbę. Jak się przyjmie to dobrze a jak nie to znak że jeszcze nie jest dla mnie