Ślicznie u ciebie w ogrodzie dobrze pamiętam że kupowałaś clematisy w B? Bo mój jakiś lichy bez zmian nie ma ani jednego nowego listka. I tak się zastanawiam czy tylko mój taki słaby.
Kasiu, napisz proszę czy Twój orzech ma już liście?
Zastanawiam się bo u sąsiadki, zaraz za moim ogrodzeniem rośnie jeden ale nic zielonego na nim nie widać. Zastanawiam się czy on tak późno, czy coś z nim nie tak.
Kasiu jak nie padało eM podlewał on żyje, ale taki biedny, żal mi go.......tyle, że się zastanawiam czy to nie okres aklimatyzacji w nowym miejscu, wiesz pełne słonko i wiatr.....zobaczymy , większość drzew dobrze sobie u mnie radzi, choć maluszki to i on może da radę
Madziu dziękuję bardzo. Klematisów kupowałam aż 5. Wszystkie sa ładnem a jedentaki lichy, ale żyje, więc może ruszy. Najczęsciej obserwuję takiego co mam na tarasie i on już jowe listki puścił. Potem dokładniej przypatrzę się pozostałym i dokładnie Ci powiem.
Tak Ewciu, ma liście i kwitnie. Ale u Sylwii np dopiero zaczał liście puszczać, więc chyba nie ma refuły. Potem zrobię swojemu zdjęcie więc zobaczyszw jakiej jest fazie.