Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 06:47, 10 maj 2016

Edyta10 napisał(a)
Kasiu glicynia ładnie Ci kwitnie a RH i azalie miodzio Igunia jaka już duża panna

Sama nie wiem kiedy Ona tak urosla .
Pluszakowa 15:19, 10 maj 2016

Ślicznie u ciebie w ogrodzie dobrze pamiętam że kupowałaś clematisy w B? Bo mój jakiś lichy bez zmian nie ma ani jednego nowego listka. I tak się zastanawiam czy tylko mój taki słaby.
Nallar 16:01, 10 maj 2016

Kasiu, napisz proszę czy Twój orzech ma już liście?
Zastanawiam się bo u sąsiadki, zaraz za moim ogrodzeniem rośnie jeden ale nic zielonego na nim nie widać. Zastanawiam się czy on tak późno, czy coś z nim nie tak.
sylwia_slomc... 16:03, 10 maj 2016

Katkak napisał(a)

Wiem, dlatego zostawiłam sobie furtkę pisząc jedno z tańszych .

Cwaniara
sylwia_slomc... 16:07, 10 maj 2016

Katkak napisał(a)

Cholercia Sylwuś nie mam pojęcia co z Twoim grójecznikiem może być nie tak. Niby mokro powinien mieć nawet bez podlewania, bo ciągle pada, więc to raczej nie brak wody. Może zrób zdjęcie z bliska i niech się mądrzejsi wypowiedzą.

Kasiu jak nie padało eM podlewał on żyje, ale taki biedny, żal mi go.......tyle, że się zastanawiam czy to nie okres aklimatyzacji w nowym miejscu, wiesz pełne słonko i wiatr.....zobaczymy , większość drzew dobrze sobie u mnie radzi, choć maluszki to i on może da radę
Katkak 17:04, 10 maj 2016

Pluszakowa napisał(a)
Ślicznie u ciebie w ogrodzie dobrze pamiętam że kupowałaś clematisy w B? Bo mój jakiś lichy bez zmian nie ma ani jednego nowego listka. I tak się zastanawiam czy tylko mój taki słaby.

Madziu dziękuję bardzo. Klematisów kupowałam aż 5. Wszystkie sa ładnem a jedentaki lichy, ale żyje, więc może ruszy. Najczęsciej obserwuję takiego co mam na tarasie i on już jowe listki puścił. Potem dokładniej przypatrzę się pozostałym i dokładnie Ci powiem.
Katkak 17:05, 10 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasiu jak nie padało eM podlewał on żyje, ale taki biedny, żal mi go.......tyle, że się zastanawiam czy to nie okres aklimatyzacji w nowym miejscu, wiesz pełne słonko i wiatr.....zobaczymy , większość drzew dobrze sobie u mnie radzi, choć maluszki to i on może da radę

Będzie żył, nie ma innej opcji. Może faktycznie się aklimatysuje. Kupiłam dziś za Twoja rada moczwrkę kanadyjska .
Katkak 17:06, 10 maj 2016

Nallar napisał(a)
Kasiu, napisz proszę czy Twój orzech ma już liście?
Zastanawiam się bo u sąsiadki, zaraz za moim ogrodzeniem rośnie jeden ale nic zielonego na nim nie widać. Zastanawiam się czy on tak późno, czy coś z nim nie tak.

Tak Ewciu, ma liście i kwitnie. Ale u Sylwii np dopiero zaczał liście puszczać, więc chyba nie ma refuły. Potem zrobię swojemu zdjęcie więc zobaczyszw jakiej jest fazie.
Ewa777 21:21, 10 maj 2016

Katkak napisał(a)

Emusiowe zakupy. Wybrał sobie te hosty, bo stwierdził, że takich nie mamy. Po powrocie do domu okazało się, że tę po prawej mamy

Piękny kolorek
Katkak 21:29, 10 maj 2016

Ewa777 napisał(a)

Piękny kolorek

Ewcia uwierz mi, że w rzeczywistości jest dużo ładniejszy .