Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:55, 09 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tu się mogę posprzeczać ha ha

Wiem, dlatego zostawiłam sobie furtkę pisząc jedno z tańszych .
sylwia_slomc... 22:08, 09 maj 2016

Glicynia cudna żabki świetne są , Iga szaleje szczęśliwa, eM zaraża się ogrodnictwem widzę, że kolejne roslinki kupuje, serduszka ładny ma pokrój moja smoczyca nawet róże teraz łyka, na szczęście już nie długo i to one dojdą do głosu. Wypatrzyłam Twojego grujecznika i widzę, że śliczny Mój coś chyba nie bardzo się wtym miejscu czuje bo listki mu niektóre przysychają i nie wiem od wiatru i słońca czy to jakiś grzyb i pryskać
Na pierwsze dwa wplywu nie mam i będzie się musiał przyzwyczaić , ale na grzyba mogłabym popsikać tylko nie wiem na jakiego i czym, a nie chcę mu zaszkodzić
Katkak 22:16, 09 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Glicynia cudna żabki świetne są , Iga szaleje szczęśliwa, eM zaraża się ogrodnictwem widzę, że kolejne roslinki kupuje, serduszka ładny ma pokrój moja smoczyca nawet róże teraz łyka, na szczęście już nie długo i to one dojdą do głosu. Wypatrzyłam Twojego grujecznika i widzę, że śliczny Mój coś chyba nie bardzo się wtym miejscu czuje bo listki mu niektóre przysychają i nie wiem od wiatru i słońca czy to jakiś grzyb i pryskać
Na pierwsze dwa wplywu nie mam i będzie się musiał przyzwyczaić , ale na grzyba mogłabym popsikać tylko nie wiem na jakiego i czym, a nie chcę mu zaszkodzić

Cholercia Sylwuś nie mam pojęcia co z Twoim grójecznikiem może być nie tak. Niby mokro powinien mieć nawet bez podlewania, bo ciągle pada, więc to raczej nie brak wody. Może zrób zdjęcie z bliska i niech się mądrzejsi wypowiedzą.
kasiek 22:31, 09 maj 2016

Katkak napisał(a)

Bozinku kiedy moje takie były? Czas leci - a dzieci i drzewa rosną Alfred wspaniały - tzn Albert
Katkak 22:43, 09 maj 2016

kasiek napisał(a)

Bozinku kiedy moje takie były? Czas leci - a dzieci i drzewa rosną Alfred wspaniały - tzn Albert

Właśnie, Alfredów może być dużo, a Alberta mam tylko ja .
Urszulla 22:45, 09 maj 2016

Fotek sporo, nie wiadomo na co patrzyć. Dorwałaś oczara to rewelacja też mi się marzy.Grujecznik w tej cenie to jak wygrać w totka a z oczkiem jak nie w markecie to może na złomieha,ha
A ważkę jedną w takich morsko- niebieskich odcieniach zamawiam u Ciebiebo mam taką podstawkę na wodę w kolorze morskim-Gosia wie jaką bo to ona mnie wyciągnęła do szkółki- i tak by mi do tego pasowała ważka. Mam koncepcję poważną
Nallar 23:37, 09 maj 2016

Kłosowiec jest bardzo łatwy w uprawie, więc z pewnością się uda.
Pamiętasz jaki kolor?
Twoje bziki pokazały kwiaty wcześniej niż moje, ja na pachnący bzem maj muszę poczekać jeszcze min tydzień.
Żaby urocze.
Edyta10 02:38, 10 maj 2016

Kasiu glicynia ładnie Ci kwitnie a RH i azalie miodzio Igunia jaka już duża panna
Katkak 06:44, 10 maj 2016

Nallar napisał(a)
Kłosowiec jest bardzo łatwy w uprawie, więc z pewnością się uda.
Pamiętasz jaki kolor?
Twoje bziki pokazały kwiaty wcześniej niż moje, ja na pachnący bzem maj muszę poczekać jeszcze min tydzień.
Żaby urocze.

Ewunia zctego co pakoętambto kłosowiec miał jasno fioletowe kwiaty. Cieszę suę, że łapka mniej Cię holi. Postaram się zrobić zdjęcia sosny dziś to powiesz mi co ibjak. Efekt chcę taki jak u Ciebie - piękne, gęste kule ja końcach . buziak.
Katkak 06:46, 10 maj 2016

Urszulla napisał(a)
Fotek sporo, nie wiadomo na co patrzyć. Dorwałaś oczara to rewelacja też mi się marzy.Grujecznik w tej cenie to jak wygrać w totka a z oczkiem jak nie w markecie to może na złomieha,ha
A ważkę jedną w takich morsko- niebieskich odcieniach zamawiam u Ciebiebo mam taką podstawkę na wodę w kolorze morskim-Gosia wie jaką bo to ona mnie wyciągnęła do szkółki- i tak by mi do tego pasowała ważka. Mam koncepcję poważną

Uleńko nie ma sprawy, choć jesienno zimowa pora łarwiej mi się za moje "rękodzieło" zabrać. Teraz pogoda taka, że człowiek by z ogrodu nie wychodził, ale zrobię chętnie dla Ciebie .