Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

mira 00:24, 09 maj 2016

Też Cię na oczka wzięło
fajne
Iwk4 01:39, 09 maj 2016

Kasiu, ślicznie. Oczka z ważkami mi się podobajæ. Iryski jus kwitnæ? Musi być lato u ciebie
Napia 15:16, 09 maj 2016

Pięknie, wszystko kwitnie, u mnie wszystko opóźnione a ML sztuk 6 nie dają znaku życia
Stipa ślicznie wzeszła. Oj, będzie ogród w stipie
ziele 16:44, 09 maj 2016

Katkak napisał(a)

Cudny bluszcz. Miałam podobny, coś Godhear czy jakoś tak, podmarzał co roku i w końcu odbijały mu tylko zielone i taki już został .
Co to za odmiana? Wytrzymuje nasze zimy?
Katkak 18:36, 09 maj 2016

ziele napisał(a)

Cudny bluszcz. Miałam podobny, coś Godhear czy jakoś tak, podmarzał co roku i w końcu odbijały mu tylko zielone i taki już został .
Co to za odmiana? Wytrzymuje nasze zimy?

Nie wiem co to za odmiana niestety, kupiłam kilka lat temu na targu. Zimuje bez problemu. Jak chcesz to daj adres to wyślę Ci sadzoneczkę. Ja sadziłam takiego mikruska, a teraz sama widzisz jako wielki .
Katkak 18:38, 09 maj 2016

Napia napisał(a)
Pięknie, wszystko kwitnie, u mnie wszystko opóźnione a ML sztuk 6 nie dają znaku życia
Stipa ślicznie wzeszła. Oj, będzie ogród w stipie

Aguś z ta stipa to jie takie oczywiste,bo pierwsze sadzonki mi się nie udały. Luki stwierdził, że chyba za wxześnie pikowałam i ma chyba rację . Do dwóch razy sztuka . Jesteś kolejna osoba, która pisze, że ML nie daja znaku życia, a ja za bezproblemowe je miałam, bo u mnie takie sa. Jesienia odkopałam trochę Kasi i pisała, że też ładnie Jej rośnie. Może się jeszcze obudzi... trzymam kciuki .
Katkak 18:40, 09 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Super wyszły Ci te oczka wodne
Glicynię będę podziwiać u Ciebie, bo swoich się pozbyłam na rzecz miejsca dla ambrowców. Mam nadzieję, że nie będę żałować

Ewciu te oczka to taka namiastka takiego jakie kiedyś zrobię jak Igunia podrośnie. Ale takie też cieszy.
Katkak 18:42, 09 maj 2016

mira napisał(a)
Też Cię na oczka wzięło
fajne

Oj tak Miruś. Ta wielka rabata była przygotowywana z myśla głównie o oczku. Rozmyśliliśmy się jednak póki Iga jeszcze malutka to prawdziwe ocKo pocEka. To taka namiastka, ale bezpieczna no i z braku laku cieszy nawet to. To jedno z tańszych oczek w historii O .
Katkak 18:44, 09 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, ślicznie. Oczka z ważkami mi się podobajæ. Iryski jus kwitnæ? Musi być lato u ciebie

Iwonko z tym latem to różnie. Raz goraco, raz zimno.mało zdecydowana ta wiosna . cieszę się, że oczko się Wam podoba,bo moim zdaniem szału nie ma, ale z braku laku dobry kit .
kasiek 19:39, 09 maj 2016

Katkak napisał(a)

Niestety jak robię zdjęcie w druga stronę, to na tle tego pustego klepiska tak ladnie nie wygladaja

Klepiska nie widzę, zresztą znając Ciebie za chwile z klepiska zrobisz perełkę