Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

ryska 20:02, 01 lip 2016

Kasia mam taką samą wanienkę tylko w tym drugim seryjnym kolorze jasno niebieskim
Wiosną rosły tulipany a teraz werbena patagońska z kłosowcem i dmuszkiem.
Katkak 20:42, 01 lip 2016

ryska napisał(a)
Kasia mam taką samą wanienkę tylko w tym drugim seryjnym kolorze jasno niebieskim
Wiosną rosły tulipany a teraz werbena patagońska z kłosowcem i dmuszkiem.

Reniu przytargałam też czajnik i z Tobą mi się skojarzył bo wiem, że masz ich kilka .
ryska 20:59, 01 lip 2016

O jak miło, mam 3. Dwa z lasu i trzeci po mojej Babuni
Katkak 21:40, 01 lip 2016

kamila66 napisał(a)
Cudeńko od sąsiadów wypas Bardzo urokliwe zdjęcia czosnków Pomysł z krwawnikiem na rabacie bardzo mi się podoba lubię jego delikatność

Ja też lubię tę delikatność krwawnika .
Katkak 21:43, 01 lip 2016

anna_g napisał(a)
Pokaż Kasia co przyniosłaś lubię oglądać Twoje pomysly. Balia bardzo fajna.

Aniu może pokażę dopiero jak obsadzę, co? Póki co szału nie ma - wielki zielony gar i nieco bardziej subtelny czajnik . Chyba rojniki w nim posadzę.

Katkak 21:44, 01 lip 2016

ZieloneWrota napisał(a)

O mój klimacik, trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte takie rarytasy wyrzucać, widać że u ciebie już metamorfozę przechodzi, pozdrawiam

Też bardzo się cieszę z tej balii. Fajna i z klimatem. I za free .
Katkak 21:45, 01 lip 2016

margaretka3 napisał(a)

Kasiu, no nie mogę się powstrzymać... jednoroczne margaretki o białych płatkach i żółtym środku Koniecznie
Bardzo możliwe, że krwawnik zaszczyci Cię jednak jeszcze w tym roku kwiatkami. U mnie kwitł w pierwszym roku po wysianiu.

Gosia jakieś rumianki chyba tam nawtykałam z kosmosami. Więcej już nie upchnę . Myślę, że będzie ok . A za rok się poprawię . Fajnie by było gdyby krwawnik mnie zaskoczył .
Katkak 21:47, 01 lip 2016

Anda napisał(a)

Śliczna Twoja ma ładniejszy kolor niż moja w tym roku. Deszcze najwyraźniej negatywnie wpływają na jej ubarwienie. Zaznaczam, że u mnie pada prawie że codziennie już od miesiąca.

Fajna Ci rośnie ogrodniczka - mam na myśli oczywiście Twoją córcię. Dobrze, ze od najmłodszych lat wpadasz jej miłość do ogrodu
Bardzo lubię Twoje bujne rabaty

Dzięki Ewuniu, a ja uwielbiam Twoje . Dziś znów podlało. Burza była, że rynny nie wyrabiały, ale deszczykiem nie pogardzę. Mam nadzieję, że uda mi się tą ogrodową miłością zarazić dzieciaki .
Katkak 21:48, 01 lip 2016

abiko napisał(a)

ej.. ale weźcie mnie na to winko również co?

No ba Kochana, czuj się zaproszona. Zrobimy sobie malutki sabacik .
Katkak 21:49, 01 lip 2016

Urszulla napisał(a)

U Ciebie może bez problemu, u mnie to wyższa technologia Stipa jest cudna do wszystkiego, uwielbiam trawy

Ulka zobaczysz, że się ukorzenią . Tez uwielbiam trawy za tę zwiewność i delikatność. I szum .