Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Pluszakowa 00:07, 01 lip 2016

A ja mojemu mówię, że bym się na złom przeszła poszperać co tam mają, a on mnie za nienormalną bierze

Tu wreszcie widzę, że nie tylko take rzeczy mi po głowie chodzą
Pluszakowa 00:09, 01 lip 2016

Kasiu a kupowałaś może kiedyś w sklep.clematisy.pl ? mają w ten weekend darmową dostawę i tak się zastanawiam czy warto może coś bym kupiła i zobaczyła na ile warto zamawiać roślinki.
anna_g 05:59, 01 lip 2016

Pokaż Kasia co przyniosłaś lubię oglądać Twoje pomysly. Balia bardzo fajna.
Katkak 06:04, 01 lip 2016

Pluszakowa napisał(a)
Kasiu a kupowałaś może kiedyś w sklep.clematisy.pl ? mają w ten weekend darmową dostawę i tak się zastanawiam czy warto może coś bym kupiła i zobaczyła na ile warto zamawiać roślinki.

Ja tam nic nie kupowałam, ale z tego co pamiętam to Irenka Milkowa tak.
.dziękuję za info, chętnie zerkne na oferte. Oj na zlomie naprawdę cuda, cudenka mozna znaleźć .

kamila66 07:45, 01 lip 2016

Cudeńko od sąsiadów wypas Bardzo urokliwe zdjęcia czosnków Pomysł z krwawnikiem na rabacie bardzo mi się podoba lubię jego delikatność
ZieloneWrota 08:42, 01 lip 2016

Katkak napisał(a)
Sąsiedzi takie cudeńko chcieli na złom wyrzucić, ale udało mi się przechwycić .

Zrobiłam w niej ziołowy ogródek (pomysłów miałam wiele i nie wiedziałam na co się zdecydować, ale przemówiła do mnie cena ziółek ) plus kosmosy i siewki werbeny

O mój klimacik, trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte takie rarytasy wyrzucać, widać że u ciebie już metamorfozę przechodzi, pozdrawiam
margaretka3 09:55, 01 lip 2016

Katkak napisał(a)

Białe, niewysokie, gęste nasadzenia... Toś strzeliła zagadkę . A tak bardziej łopatologicznie nie można? . Jednoroczne i ziółka mają ten plus, że co roku można zmieniać .

Kasiu, no nie mogę się powstrzymać... jednoroczne margaretki o białych płatkach i żółtym środku Koniecznie
Bardzo możliwe, że krwawnik zaszczyci Cię jednak jeszcze w tym roku kwiatkami. U mnie kwitł w pierwszym roku po wysianiu.
Anda 10:38, 01 lip 2016

Katkak napisał(a)
Różyczka Jude the Obscure. Zaraziła mnie nią Ewcia z Doświadczalni i dobrze, bo jest prześliczna

Śliczna Twoja ma ładniejszy kolor niż moja w tym roku. Deszcze najwyraźniej negatywnie wpływają na jej ubarwienie. Zaznaczam, że u mnie pada prawie że codziennie już od miesiąca.

Fajna Ci rośnie ogrodniczka - mam na myśli oczywiście Twoją córcię. Dobrze, ze od najmłodszych lat wpadasz jej miłość do ogrodu
Bardzo lubię Twoje bujne rabaty
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 11:53, 01 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Może mi się w lipcu uda choć na chwilkę pogadamy u Agani to coś się uplanuje może. W tą niedzielę jadę zwiedzać Ogródkowe perypetie i może jeszcze gdzieśBlisko mam podobno do Nich

ej.. ale weźcie mnie na to winko również co?
Urszulla 19:51, 01 lip 2016

Katkak napisał(a)

Ulcia stipe mam u siebie po raz pierwszy, zobaczymy co pokaże. Hortki ukorzenia się bez problemu. Ja teraz kombinuję z krzewuszkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie .

U Ciebie może bez problemu, u mnie to wyższa technologia Stipa jest cudna do wszystkiego, uwielbiam trawy