Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 15:16, 30 cze 2016

Katkak 15:25, 30 cze 2016

moje hodowane z nasion krwawniki. Na kwiaty muszę zaczekać do przyszłego roku
Mixtoorka 15:25, 30 cze 2016

Katkak napisał(a)
Różyczka Jude the Obscure. Zaraziła mnie nią Ewcia z Doświadczalni i dobrze, bo jest prześliczna

Bo Ewcia robi takie zakażenie ;D, że hej! Cudowna! Czekam z niecierpliwością aż pączki u mnie otworzy, Twoja przepiękna! Naj!

Świetne to zdjęcie z paprocią, takie tajemnicze, Secret Garden

Świecznik śliczny, pasuje idealnie Udanych wieczorów!
Katkak 15:30, 30 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)

Bo Ewcia robi takie zakażenie ;D, że hej! Cudowna! Czekam z niecierpliwością aż pączki u mnie otworzy, Twoja przepiękna! Naj!

Świetne to zdjęcie z paprocią, takie tajemnicze, Secret Garden

Świecznik śliczny, pasuje idealnie Udanych wieczorów!

O tak, Ewcia prawdziwą epidemię tu spowodowała . Teraz jestem zarażona Summer Song
16:02, 30 cze 2016
Katkak napisał(a)

[img size=360x480]

na to patrze bardzo atrakcyjne

mam złe skojarzenia jak widze ciemność juz sie boje a wieczoy ciepłe sa ....musze popryskac na komary meszki i kleszcze moje tarasy ...godzine temu.... środek dnia byłam rozwiesic pranie i meszka mnie w noge ucharatała ...normalnie jak hieny ...czekaja tylko na cielsko zeby sie wbić puchnę ...ale mam antybiotyk do smarowania.
Katkak 16:25, 30 cze 2016

eee_taam napisał(a)

na to patrze bardzo atrakcyjne

mam złe skojarzenia jak widze ciemność juz sie boje a wieczoy ciepłe sa ....musze popryskac na komary meszki i kleszcze moje tarasy ...godzine temu.... środek dnia byłam rozwiesic pranie i meszka mnie w noge ucharatała ...normalnie jak hieny ...czekaja tylko na cielsko zeby sie wbić puchnę ...ale mam antybiotyk do smarowania.

O masz Ci los, a my właśnie mówiliśmy wczoraj z Krzysiem, że póki cona szczęście jest mało komarów.
Katkak 18:00, 30 cze 2016

Córcia pomaga rozsiewać się orlikom

moje stipki rosną sobie
Katkak 18:05, 30 cze 2016

chyba taki jaśniutko fioletowy kolorek. Jej "mama" miał taki jasny niebieski kolorek.

Takiego ślicznego liliowca mam od Bogdzi. To nie jedyny od Niej Zdjęcie kiepskie niestety. To nie jedyny liliowiec od Niej , wieczorkiem pokażę kolejnego

sylwia_slomc... 18:13, 30 cze 2016

Katkak napisał(a)

No to przyjeżdżaj . Zrobimy sobie babską nasiadówę przy winku . Może Panowie dzień bez mamy i żonki wytrzymają, a na drugi dzień grzecznie Cię im oddam .

Może mi się w lipcu uda choć na chwilkę pogadamy u Agani to coś się uplanuje może. W tą niedzielę jadę zwiedzać Ogródkowe perypetie i może jeszcze gdzieśBlisko mam podobno do Nich
Nallar 18:15, 30 cze 2016

Katkak napisał(a)

Pokażesz:

Pokażę ale bliżej zimy On w tonacji Bożego Narodzenia więc schowany razem z ozdobami świątecznymi.
Proszę nie każ mi ich wyciągać.

Róża o nazwie Jude the Obscure jest piękna i wcale nie wygląda na "obskurną"