Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

pasjonatkaam... 15:31, 24 lip 2016

Kasiu cały czas była robota, żeby ten nasz koszmarek doprowadzić do ładu, są efekty,fotki jakieś zamieszczę. W sierpniu sprzdaje działkę bo się będziemy przeprowadzac pod Torun .Wreszcie na stałe Tam będę miała mały ogrodeczek przy sobie.Fotka na moim wątku. Buźka
Urszulla 15:47, 24 lip 2016

Katkak napisał(a)

A ja uwielbiam ptaszęta, choć bywa, że kiedy mi po rodkach srają to nieco to uczucie słabnie .

Kasiu, u mnie wróble dziury w tujach porobiły, harcują na całego niszczyciele straszne, ale mieszkają u mnie pod dachem.
Urszulla 15:48, 24 lip 2016

Katkak napisał(a)
Syneczek u dziadków, Iga śpi to idę na legalu poleżeć w ogródeczku . Nie pamiętam kiedy w nim leżałam, bo zawsze tylko coś robię. Dziś - pełen relaks .

To dobrze, po to mamy te ogrody nie tylko do tyrania, choć sama wiem że tych chwil siedzenia jest malutko
Nallar 17:07, 24 lip 2016

Katkak napisał(a)

Nie powiem, uda mi się ukorzenić to, czy tamto, ale do Ewy z Ogródka Ewy to mi jeszcze daleko .

Ile kilometrów? wiesz?

Nie przesadzaj bo Tobie to wychodzi tak samo dobrze.
Katkak 17:19, 24 lip 2016

Nallar napisał(a)

Ile kilometrów? wiesz?

Nie przesadzaj bo Tobie to wychodzi tak samo dobrze.
r
Jak stąd do księżyca .
sylwia_slomc... 20:33, 24 lip 2016

Katkak napisał(a)

A ja uwielbiam ptaszęta, choć bywa, że kiedy mi po rodkach srają to nieco to uczucie słabnie .

Oj tam oj tam
Katkak 21:16, 24 lip 2016

Jednak nie poleżałam. Przypomniałam sobie, że mam drzwiczki od starych mebli z kuchni rodziców i pokombinowałam z nimi.

najpierw pomalowałam. Potem potłuczone płytki, klej i...

w trakcie
Lukasz2013 21:17, 24 lip 2016

Jestem w szoku! Bardzo fajne
Katkak 21:20, 24 lip 2016

teraz wygląda tak. To będzie mały stoliczek. Trzeba jeszcze zafugować i dorobić nogi. A z drugich drzwiczek na razie nie powiem co będzie

a to moje wczorajsze zakupy u babci na rynku. Odętka i taka śliczna chryzantemka.

ma taki delikatny, różowy nalot.

a z Lidla prezytargałam taką tycią różyczkę. Nie oparłam się . Ciekawe czy przezimuje, ale raczej się nie łudzę .
Katkak 21:28, 24 lip 2016

odętka wylądowała między azaliami.
Wczoraj odwiedziłam mnie Agnieszka z rodzinką, z Ogródkowych perypetii. Przyjechałam po grójecznika, ale nie zrobiłam ni foteczki. Zagadaliśmy się, a czasu jak zwykle było za mało. Takiego cudnego słoneczniczka mi podarowała .

fajnie świeci na tle ciemnych rodków. I słoneczko w estragonie . Nie bylejaki to estragon, bo dostałam sadzoneczkę od swojego szefa .