Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

abiko 13:13, 07 wrz 2016

no pięknie, jak mówiłam, że za blisko to nie słuchałaa Anie od razu..
Ania ma rację rh masz za blisko.. wiem po swoich, potem gorzej je przesadzać, wytnij z dużą bryłą i daj mu więcej miejsca.
Urszulla 14:24, 07 wrz 2016

Kasiu, miejsce pod magnolką widziałamznowu masz wolny teren a przemeblowanie ciekawe, rzeczywiście jak Ania pisze szkoda buczka...może go gdzieś jako solitera dasz
malgorzata_s... 14:51, 07 wrz 2016

Odpowiem za Kasię że buczek będzie przesadzony w widoczne miejsce
Katkak 20:37, 07 wrz 2016

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu.. jestem nieprzytomna i mam mózg wyprany innymi rzeczami..

Nie pamiętam jak było z niebieskimi iglaczkami.. miały być 3 w linii... klon przesadzony na pierwszy plan za oczkiem koło czerwonego klona.

Trawy dla symetrii po drugiej stronie..

Buczek zostanie zarośniety przez resztę i go szkoda ..

I klon za blisko RH... zarosną siebie nawzajem.. chyba miał być bardziej w lewo. ale z drugiej strony ten RH chyba przybył..

Znów trochę poprzestawiałam, ale na foty brakło czasu. Teraz jest lepiej i bardziej mi się podoba. Wymyśliłam nawet gdzie Barbulę wcisnę.
Katkak 20:41, 07 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Kasiu masz 20 rododendronow??? Toż to niemozliwe Czarodziejko nie mam ani jednego,bo zawsze uważałam że mam za mały ogródek na nie.A przecież jest ciut większy od Twojego...

Może czas najwyższy sprawić sobie wymarzonego Brasilia?

U Ciebie w wątku jak zawsze dobra energia i serdecznosc fajnie że jesteś
Wybierasz się do Wojslawic może?

Kasia no nie żartuj, że przez to rodków nie masz??? Nie wiesz co tracisz. Spełnij swoje marzenia . Tak, mam 20 rh, przy czym 4 miniaturki i jeden w przedogródku . I nie będę się zarzekać, że na tym koniec . Do Wojsławic niestety nie pojadę i bardzo żałuję. Pewnie natargałabym traw, a potem zong gdzie to powsadzać .
Katkak 20:41, 07 wrz 2016

bacowa napisał(a)
Kasiu witaj , na zdjęciu powyżej Hoopsi posadziłaś zbyt blisko ogrodzenia , to duży świerk. Będzie miał tam ciasno. Mam 2 te świerki w ogrodzie, spore urosły.

Dzięki, poprawiłam
Katkak 20:45, 07 wrz 2016

Agcia napisał(a)

Ale pamiętam też, że chyba trzymałaś je w doniczce w domu nie?
to było na parapecie? gdzieś bardziej słonecznym? czy w cieniu?

Tak Agatko, w domu. Ku przypomnieniu

I tuż po wsadzeniu
Pluszakowa 20:46, 07 wrz 2016

Macham kochana ostatnio więcej czytam niż piszę ale kontroluje co się dzieje
Katkak 20:47, 07 wrz 2016

abiko napisał(a)
no pięknie, jak mówiłam, że za blisko to nie słuchałaa Anie od razu..
Ania ma rację rh masz za blisko.. wiem po swoich, potem gorzej je przesadzać, wytnij z dużą bryłą i daj mu więcej miejsca.

Aga rh nie ruszałam. Klona przesadziłam. Więcej nie ruszami już zostawiam tak jak jest . Mnie się podoba .
Katkak 20:49, 07 wrz 2016

Urszulla napisał(a)
Kasiu, miejsce pod magnolką widziałamznowu masz wolny teren a przemeblowanie ciekawe, rzeczywiście jak Ania pisze szkoda buczka...może go gdzieś jako solitera dasz

Gosia odpowiedziała za mnie. Dodam tylko, że przesadziłam dziś 4 drzewka. Dwa rosły prawie od roku w jednym miejscu, m.in buczek. Mam nadzieję, że się przyjmą i nic im nie będzie.