Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

ANIA 10:11, 18 sty 2014

Głowa do góry. Oby zabiegu nie przesuneli, bo chyba najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie.
Katkak 16:28, 18 sty 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko nie jesteś cykor - masz całkiem normalne zachowanie. Napewno będzie wszystko dobrze, ale zawsze jest ale i dopuki sami się nie przekonamy to nie uwierzymy
Ja teź mam okropnego cykora - boje się panicznie o Małego, wszyscy mi powtarzają że będzie dobrze, ale ja się bardzo boję i nikt tego nie zmieni, jak na jakiś czas się uspokoję to znów myśli złe wracają jak bumerang.
Kasieńko trzymamy kciuki, myślami jesteśmy z Tobą. My teź czekamy na Małego Muminka - chciałym mieć wszystko za sobą, ale tak się nie da - musimy swoje przejść.
Buziaki.

Wiem Basiulka, że się boisz, bo ja też się strasznie bałam. I chociaż mam bardzo pozytywne doświadczenia z porodu i w ogóle, to kolejny raz bałabym się na pewno tak samo. Moja koleżanka, która szła rodzić drugą córę wkręcała sobie, że boi się, że umrze itd.
Dziś się z tego śmieje. Więc ile razy by się nie rodziło strach będzie zawsze. Z Maleńkim będzie wszystko dobrze, sama zobaczysz. Odnośnie naszego zabiegu też staram się uspokajać, ale podobnie jak Ty myśli mam różniaste. A sama miałam usuniętego trzeciego Basia głowa do góry, wrócicie do domu szczęśliwi, zdrowi i w powiększonym składzie Jestem tego pewna tak jak tego, że jutro niedziela
Katkak 16:29, 18 sty 2014

ANIA napisał(a)
Głowa do góry. Oby zabiegu nie przesuneli, bo chyba najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie.

Ania masz świętą rację, trzymaj kciuki.
Katkak 10:02, 19 sty 2014

Wiosno, wracaj
yolka 13:56, 19 sty 2014

Katkak napisał(a)
Wiosno, wracaj
Też na nią czekam
Katkak 18:05, 19 sty 2014

i to z utęsknieniem
gdzie_idziesz 12:57, 20 sty 2014

Witaj
Wiosna co prawda jeszcze nie wróciła, ale ja owszem
Zdrówka dla małego, jeszcze tylko kilka dni i strachy odejdą w niepamięć.
Ja się boję wiosny. Tak mało czasu mam po powrocie z pracy. Kiedy będę miała czas dla ogrodu, skoro teraz ledwo wyrabiam.
Buziaki
Katkak 21:12, 20 sty 2014

gdzie_idziesz napisał(a)
Witaj
Wiosna co prawda jeszcze nie wróciła, ale ja owszem
Zdrówka dla małego, jeszcze tylko kilka dni i strachy odejdą w niepamięć.
Ja się boję wiosny. Tak mało czasu mam po powrocie z pracy. Kiedy będę miała czas dla ogrodu, skoro teraz ledwo wyrabiam.
Buziaki

Natalka dobrze, że wreszcie jesteś. Dzięki za wsparcie, mam nadzieję, że tak właśnie będzie. A wiosny się nie bój, wtedy przecież dni są dłuższe, nie to co teraz. Spokojnie, ile zrobisz, to zrobisz i będzie bomba. Nie od razu Kraków zbudowano Natalka
ANIA 12:37, 21 sty 2014

Jak się czuje synek? Termin zabiegu zachowany?
gdzie_idziesz 13:33, 21 sty 2014

Trzymamy kciuki. Głównie za Ciebie. Synek sobie poradzi