Mogę z ręką na sercu powiedzieć, że Twoja zima ładniejsza. Musiałabym chyba wyjść wgłąb lasu by coś aparatem utrafić, ale jestem po chorobie i nie wyłażę. Pooglądam ją u Ciebie.
Cudna kraina, a banieczki w śniegowej śmietanie skradły moje serce
Świetna ta Twoja klamociarnia, filiżanka superaśna, a kaczucha i sowa bombowe
Ja dzisiaj walczyłam o drzewka, efekt taki , że mam w ogrodzie pomarańczę
Oj, tak. Ja też widzę bardzo dobrze, białe i różowe, razem albo osobno. Będzie pięknie. Ale jastrunie też będą ekstra. A nawet drobne różyczki, co się będziemy ograniczać.
Reszta klamotów też fajna.
Widziałam że w Lubelskim dużo śniegu, na Podkarpaciu też, pewnie i do mnie dojdzie.
Ależ cudne fotki zimy 0 Kasiulka masz nie tylko juz ślicznie w ogródku ale do tego oko fotografa masz genialne, takie ujęcia że mózg sie lasuje! Te czerwone banieczki na ośnieżonych gałęziach, suszki z czapeczkami - no miodzio! U mnie dziś zaczeło sypać i z tego co wiem ma sypać i sypać ! Nareszcie fajne ferie się szykują!
Klamociarnia fajna, choć czasem ułańska fantazja ich ponosi z cenami. Nieraz coś super puszczają za grosze, a nieraz wywindują cenę za byle pierdołę. No, ale można fajne klamotki znaleźć . Lubię tam grzebać .Pomarańczę widziałam, najważniejsze, żeby roślinki były bezpieczne .