Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:01, 16 lut 2017

Nallar napisał(a)
Widzę że i u Ciebie roślinki poczuły wiosnę, Twoje krokusiki ciut większe niż u mnie. Możliwe żeby wychodziły już tulipany? znalazłam u siebie zielony kieł i z pewnością nie jest to krokus.

Myślisz że ptaszki wyjadły wszystkie nasionka słonecznika? nie ma ryzyka że wyrośnie Ci żółty las?

Las to mogę mieć nie tylko żółty, bo sypałam też proso, konopie i inne choć co . Myślę, że tulipany mogą się już pokazywać .
sylwia_slomc... 19:38, 16 lut 2017

Kasia moje ciemierniki identyczne po zimie Te co w doniczkach jeszcze ładne , ale reszta pożal się Boze.
Wiem co znaczy jak dzieci chore więc współczuję, dużo siły i cierpliwości życzę tobie, a maluchom zdrówka. Różyczkę przytniesz wiosną do zielonego i będzie ok.
jolanka 21:38, 16 lut 2017

Chyba u Ciebie Kasiu to wiosna na kawę się zatrzymala U mnie niestety jeszcze śnieg leży i to grubą warstwą. Miałam nadzieję, że po powrocie zobaczę choć troszkę jej początki ale niestety jeszcze nie Trudno mi nadrobić wszystkie wpisy i zdjęcia ale powoli to na pewno zrobię
Makao_J 21:41, 16 lut 2017

Ładnie Ci śnieg topnieje. Ogród odsłania się coraz bardziej. Magnolia cała w pąkach - ale będziemy oglądać widowisko.

Ptaszki nabałaganiły bardzo
abiko 11:18, 17 lut 2017

Kasia Ewa dobrze radzi, nakryj ją jeszcze - różę. Na wiosnę jak ją przytniesz to odbije. Ja jeszcze do swoich nie zaglądałam, a pewnie jest tak samo.
Milka 13:27, 17 lut 2017

Stipa ma w środku zielone, więc żyje liliputek super, a róża, jak mówią inni, odbije
dzieciaczki niech zdrowieją
Katkak 16:39, 17 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia moje ciemierniki identyczne po zimie Te co w doniczkach jeszcze ładne , ale reszta pożal się Boze.
Wiem co znaczy jak dzieci chore więc współczuję, dużo siły i cierpliwości życzę tobie, a maluchom zdrówka. Różyczkę przytniesz wiosną do zielonego i będzie ok.

Tylko ta róża marniejsza, no i ta w donicy co padła. Reszta wygląda ok. Cierpliwość się przyda .
Katkak 16:40, 17 lut 2017

jolanka napisał(a)
Chyba u Ciebie Kasiu to wiosna na kawę się zatrzymala U mnie niestety jeszcze śnieg leży i to grubą warstwą. Miałam nadzieję, że po powrocie zobaczę choć troszkę jej początki ale niestety jeszcze nie Trudno mi nadrobić wszystkie wpisy i zdjęcia ale powoli to na pewno zrobię

Joluś wiosnę czuć w powietrzu, to fakt. Wkrótce wszyscy będziemy się nią ciueszyć .
Katkak 16:41, 17 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Ładnie Ci śnieg topnieje. Ogród odsłania się coraz bardziej. Magnolia cała w pąkach - ale będziemy oglądać widowisko.

Ptaszki nabałaganiły bardzo

Ania co chwilę zerkam przez okno w nadziei, że jeszcze więcej go stopniało . Praszki nabałaganiły, ale to nie problem, posprzątam raz dwa .
Katkak 16:41, 17 lut 2017

abiko napisał(a)
Kasia Ewa dobrze radzi, nakryj ją jeszcze - różę. Na wiosnę jak ją przytniesz to odbije. Ja jeszcze do swoich nie zaglądałam, a pewnie jest tak samo.

Aguś tak zrobiłam.