Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 15:41, 16 lut 2017

ciekawa też jestem czy stipy przezimowały

mój ostatni zeszłoroczny roślinny zakup - bez czarny Tower wygląda dobrze
Anda 16:02, 16 lut 2017

Katkak napisał(a)
Giardina posadzona jesienią trochę przemarzła. Myślicie, że się pozbiera?

Przemarzła do kopczyka. Powinna odbić z resztek gałązek i od miejsca szczepienia. Teraz słonce już przygrzewa a noce mroźne, przykryj ja jakimiś resztkami choinki jeśli masz, lub dosyp ziemi na kopczyk, zeby tej reszty szlag nie trafił.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:03, 16 lut 2017

Katkak napisał(a)
ciekawa też jestem czy stipy przezimowały

mój ostatni zeszłoroczny roślinny zakup - bez czarny Tower wygląda dobrze

Jaki sliczny liliputek Nie przycinaj go, bo sie z niego miotła zrobi
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 16:21, 16 lut 2017

Anda napisał(a)

Przemarzła do kopczyka. Powinna odbić z resztek gałązek i od miejsca szczepienia. Teraz słonce już przygrzewa a noce mroźne, przykryj ja jakimiś resztkami choinki jeśli masz, lub dosyp ziemi na kopczyk, zeby tej reszty szlag nie trafił.

Ok Ewunia, dzięki
Katkak 16:22, 16 lut 2017

Anda napisał(a)

Jaki sliczny liliputek Nie przycinaj go, bo sie z niego miotła zrobi

Nie, nie , jego nie zamierzam przycinać .
kasiek 18:09, 16 lut 2017

Kasiula jakie fajne foty odchodzącej zimy - super ile tu nadzieji i energi aż mi się micha śmieje
Z różą spoko, daj jej czas A dzieci ucałuj i to duzo - zabiorę im choróbsko
Katkak 18:18, 16 lut 2017

kasiek napisał(a)
Kasiula jakie fajne foty odchodzącej zimy - super ile tu nadzieji i energi aż mi się micha śmieje
Z różą spoko, daj jej czas A dzieci ucałuj i to duzo - zabiorę im choróbsko

Kasia już doczekać się nie mogę kiedy ten śnieg całkiem stopnieje i za grabie chwycę . Dzieciaki ucałowane . Iga jest dziś taka marudna cały dzień, że chyba zasnę pierwsza od Niej . Fifi już w miarę, tylko wiesz jak jest - obdzwaniam mamy dzieciaków z klasy z prośbą o podyktowanie lekcji i zasuwamy w domu na bieżąco .
kasiek 18:22, 16 lut 2017

Ja też, zreszta nie wytrzymałam i w tym smogu dzić grabiłam... bedzier steryd na noc pewnie Ale co tam - warto było - jestem jak nakręcona

Dobrze wiem co znaczy chore dziecko i odrabianie - trzymam kciukaski za Was wszystkich
Katkak 18:25, 16 lut 2017

kasiek napisał(a)
Ja też, zreszta nie wytrzymałam i w tym smogu dzić grabiłam... bedzier steryd na noc pewnie Ale co tam - warto było - jestem jak nakręcona

Dobrze wiem co znaczy chore dziecko i odrabianie - trzymam kciukaski za Was wszystkich

Gdyby nie ten śnieg też bym już grabiła. O tak, po takich dniach z dzieciakami w domu idę do pracy jak na skrzydłach .
Nallar 19:00, 16 lut 2017

Widzę że i u Ciebie roślinki poczuły wiosnę, Twoje krokusiki ciut większe niż u mnie. Możliwe żeby wychodziły już tulipany? znalazłam u siebie zielony kieł i z pewnością nie jest to krokus.

Myślisz że ptaszki wyjadły wszystkie nasionka słonecznika? nie ma ryzyka że wyrośnie Ci żółty las?