Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:20, 06 mar 2017

Milka napisał(a)
Na niektóre rośliny warto poczekac, czasami wydaje się, że coś padło, po czym niespodzianka i ruszają

Chętnie dam się jej zaskoczyć .
Napia 20:26, 06 mar 2017

T kule są super !!! I przebiśnieg śliczne. Kupiłam w zeszłym roku cebulki, ale nie wylazły, paskudy.
A lustro w plastikowej ramie zdecydowanie lepiej będzie wyglądać bez tej ramy. Możesz się rozejrzeć, bo nieraz w sklepach ze starociami mają za grosze fajne ramy i można by dopasować i ewentualnie pomalować
Justyna 20:27, 06 mar 2017

Ooo! Bardzo fajne O takie mi chodziło. Taki po decoupage. Farba brązowa po to, żeby te pęknięcia było widać, tak? A co lakier do spękać. Gdzie to się kupuje? Powinnaś robić takie ozdoby i sprzedawać na Allego. Na pewno byłby popyt. Byłabym pierwszą klientką
kasiek 20:35, 06 mar 2017

Jej jaki ten łuczek super - fajne te zmiany u Ciebie
Bogdzia 20:45, 06 mar 2017

Fajne te kule z dekupazem, kiedy Ty to robisz jak pracujesz i dzieci masz jeszcze małe? Podziwiam.
Katkak 20:46, 06 mar 2017

Justyna napisał(a)
Ooo! Bardzo fajne O takie mi chodziło. Taki po decoupage. Farba brązowa po to, żeby te pęknięcia było widać, tak? A co lakier do spękać. Gdzie to się kupuje? Powinnaś robić takie ozdoby i sprzedawać na Allego. Na pewno byłby popyt. Byłabym pierwszą klientką

Tak, ciemna farba po to, żeby przebijała między pęknięciami. Na priv Ci wysłałam jakiego "spękacza" używam. Czasem jest w sklepie z art. papierniczymi, dla plastyków, albo na all. Sama sobie zrobisz jeszcze ładniejsze, bez kupowania . Ale dziękuję
Katkak 20:48, 06 mar 2017

Bogdzia napisał(a)
Fajne te kule z dekupazem, kiedy Ty to robisz jak pracujesz i dzieci masz jeszcze małe? Podziwiam.

Bożenko te kule są starsze od Igi . Ale udaje mi się po odrobinie czasu wysupłać czasem na takie duperele .
Katkak 20:52, 06 mar 2017

Napia napisał(a)
T kule są super !!! I przebiśnieg śliczne. Kupiłam w zeszłym roku cebulki, ale nie wylazły, paskudy.
A lustro w plastikowej ramie zdecydowanie lepiej będzie wyglądać bez tej ramy. Możesz się rozejrzeć, bo nieraz w sklepach ze starociami mają za grosze fajne ramy i można by dopasować i ewentualnie pomalować

Aguś kule już kilka lat temu robiłam, prawie na początku mojej bytności na O. Lustro będzie wyjęte z ramy i przyklejone prosto na mur. Oplecie je winobluszcz
Katkak 20:53, 06 mar 2017

kasiek napisał(a)
Jej jaki ten łuczek super - fajne te zmiany u Ciebie

Kasieńko on od jesieni stoi tylko pewno o nim zapomniałaś.
Napia 20:53, 06 mar 2017

Katkak napisał(a)

Aguś kule już kilka lat temu robiłam, prawie na początku mojej bytności na O. Lustro będzie wyjęte z ramy i przyklejone prosto na mur. Oplecie je winobluszcz

Pamiętam je na rabatce, ale wyglądały na mniejsze
Winobluszcz to świetny pomysł. Wyjdzie tajemniczo i efektownie. Czekam na realizację