Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 13:15, 09 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu widzę że synuś w dobrej formie Zapomniał o zabiegu pewnie wrzosy tnij szybciutko poniżej kwiatostanów. Wrzośce już też Buziam niunia i ciebie

Kurcze, właśnie wróciłam z ogródka, ale przycięłam tylko wrzosy, bo myślałam, że wrzośce jeszcze nie. No, ale nic, zrobię rundę dodatkową O tak, syneczek w dobrej formie, o zabiegu praktycznie nic nie wie, poza tym, że już nie ma tego niedobrego migdałka I mówi, że fajnie było w szpitalu, o mógł grać na tablecie
Katkak 13:17, 09 kwi 2014

ANIA napisał(a)
Pięknie kwitnie magnolia, a na zakupy do Lidla też się pofatyguję, może też coś upoluję. Pozdrawiam.

Ciekawe Aniu czy coś będzie z tych pnączy. Ale za taką kasę można ryzykować W ogrodniczym u mnie powojniki kosztują ok 16zł. Ten żółty widać, że się opuszcza, a fioletowy na razie łysy jak kolano. Zobaczymy.
Katkak 13:49, 09 kwi 2014

Mam pytanie: to jest moja mała, wyhodowana hortka. Jest na niej coś na kształt pączków kwiatowych. Czy to możliwe żeby takie maleństwo już kwitło?
Katkak 13:53, 09 kwi 2014

A to doniczka, do której wysiałam nasionka hosty. Wyszły takie zielone maleństwa, ciekawe czy to one i czy się udadzą.
malgorzata_s... 14:39, 09 kwi 2014

Kasiu Irenka mi mówiła że jej sadzonki kwitły, więc może kwiatek
ANIA 14:42, 09 kwi 2014

Katkak napisał(a)

Ciekawe Aniu czy coś będzie z tych pnączy. Ale za taką kasę można ryzykować W ogrodniczym u mnie powojniki kosztują ok 16zł. Ten żółty widać, że się opuszcza, a fioletowy na razie łysy jak kolano. Zobaczymy.

Trzymam kciuki za powodzenie. Jak dostaną dobrej ziemi i wilgoci, to jest szansa na rozwój.
Katkak 14:48, 09 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu Irenka mi mówiła że jej sadzonki kwitły, więc może kwiatek

Ale numer
Katkak 15:44, 09 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)

Piękności pomocnik Buziaki dla Synka i Mamusi

Też ślemy buziolki, a największy dla Mikołajka
Nallar 19:01, 09 kwi 2014

Katkak napisał(a)
"Okiennice" już prawie gotowe
jeszcze tylko decoupage
I gotowe Jutro zawieszę je przy okienku. Zrobiło się romantycznie

Robię dużo dziwnych rzeczy bo z zamiłowania zajmuję się rękodziełem (nie powiem co robię, bo byłaby to reklama) ale dekoracji wykonanych techniką decoupage nie próbowałam. Po tym jak zobaczyłam efekty Twojej pracy postanowiłam że na pewno spróbuję. Jestem pod wielkim wrażeniem.
yolka 20:48, 09 kwi 2014

Zaglądam, podziwiam zdolności i talenty. Pozdrawiam