Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Kapibara 00:24, 19 kwi 2014

Funkie z nasionek, fiu, fiu!!! Mnie by się nie chciało, chociaż je uwielbiam A te w ogródku jakie już duże i czy na fotce z kosem to piwonie takie wyrosnięte ??? U mnie sporo roślinek jeszcze w ziemi, ale skalniak powoli się zakwieca, migdałek kwitnie i kalinka już niebawem

Te drabinki z wierzby to kapitalny pomysł, zgapię jak mi moja wierzba z patyczków podrośnie
A jakby tak butelkę, słoik lub doniczkę otoczyć takimi powykrzywianymi gałązkami i na przykład pobielić?

B/a/ziam jajecznie i zajączkowo Niech Wam będzie cudownie, rodzinnie i zielono
Katkak 09:06, 19 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Lubię obserwowac ptaki szczególnie jak noszą młodym jedzenie ale przy okazji zobaczyłam na Twoim zdjeciu olbrzymie tulipany , moje najwyższe maja po 5cm.
Zdrowych i wesołych Świąt życzę.

Tak Bogdziu, też uwielbiam patrzeć na ptaki. Szczerze mówiąc to nie miałam pojęcia, że może się im aż tak dużo robali do tych dziobków mieścić. Latają jak ze spaghetti I nie wiem czy się cieszyć, czy nie, ale to u mnie sporo ich znajdują Też się dziwię, że te tulipany takie wielgachne, ale może to przez to, że są w cieniu i się biedne do słońca wyciągają? Sama nie wiem. Jeszcze raz Cię ściskam świątecznie
Katkak 09:28, 19 kwi 2014

Kapibara napisał(a)
Funkie z nasionek, fiu, fiu!!! Mnie by się nie chciało, chociaż je uwielbiam A te w ogródku jakie już duże i czy na fotce z kosem to piwonie takie wyrosnięte ??? U mnie sporo roślinek jeszcze w ziemi, ale skalniak powoli się zakwieca, migdałek kwitnie i kalinka już niebawem

Te drabinki z wierzby to kapitalny pomysł, zgapię jak mi moja wierzba z patyczków podrośnie
A jakby tak butelkę, słoik lub doniczkę otoczyć takimi powykrzywianymi gałązkami i na przykład pobielić?

B/a/ziam jajecznie i zajączkowo Niech Wam będzie cudownie, rodzinnie i zielono

Hej Agniesiu tak, na zdjęciu z kosami to piwonie te funkie z nasionek to trochę wyzwanie i ogrom radości Chyba po 100 razy dziennie do nich zaglądam, aż mąż już się ze mnie śmieje Z wierzby zostały mi już tylko takie cienkie gałązki, spróbuję zrobić z nich taki stożek dla pnączy Groszek pachnący już zaczął mi kiełkować Ściskam Cię kochana Świątecznie życząc cudownych, radosnych Świąt
Katkak 09:41, 19 kwi 2014

Kochani dla Was wszystkich życzenia wspaniałych, radosnych Świąt A jako załącznik pisanki, które zrobiliśmy z synusiem. Wprawdzie to wersja dla leniwych (tylko barwnik i koszulki), ale co poradzić kiedy Chłopina woli matematykę od malowania
Dorota123 14:08, 19 kwi 2014

Wesołych, pełnych nadziei i wiary Świąt Wielkiej Nocy, smacznego święconego jajka oraz mokrego poniedziałku życzy Dorota
Jedna z moich dekoracji)
Katkak 17:07, 19 kwi 2014

Dorotko dziękuję za piękne życzenia
Jag_58 17:57, 19 kwi 2014

Życzę Tobie Kasiu i Twoim najbliższym zdrowych i spokojnych
ŚWIAT WIELKIEJ NOCY
radości,nadziei i wiary ,
spędzenia czasu w gronie rodzinnym i wspaniałych inspiracji w ogródku.

Kasiu kosy wspaniałe ,fajne udało Ci się zrobić foty.
Katkak 18:05, 19 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Życzę Tobie Kasiu i Twoim najbliższym zdrowych i spokojnych
ŚWIAT WIELKIEJ NOCY
radości,nadziei i wiary ,
spędzenia czasu w gronie rodzinnym i wspaniałych inspiracji w ogródku.

Kasiu kosy wspaniałe ,fajne udało Ci się zrobić foty.

Ślicznie dziękuję za życzonka Również życzę wspaniałych, pięknych rodzinnych Świąt
Katkak 18:08, 19 kwi 2014

A oto dumny tata i wiecznie głodne pociechy
Katkak 18:15, 19 kwi 2014

i jeszcze moje śliczne, kochane fiołeczki Czyż nie są słodziutkie?