Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 21:34, 19 sie 2017

Ależ to oczko masz cudniaste A Iga nie wpada? Bo moje nie miały z tym problemu - jak nauczyłam że nie wolno to uważały Ale Ty masz super ta klamociarnie
Katkak 09:49, 20 sie 2017

kasiek napisał(a)
Ależ to oczko masz cudniaste A Iga nie wpada? Bo moje nie miały z tym problemu - jak nauczyłam że nie wolno to uważały Ale Ty masz super ta klamociarnie

Kasiulek Iga wie, że nie wolno i nie zapuszcza się tam, ale i tak chodzimy za nią jak cienie. Nie liczę na zdrowy rozsądek 3-latki .
Katkak 12:53, 20 sie 2017

po raz pierwszy zakwitłą lilia z Lidla . Oczko dolane na full i deszcz spłukał te wkurzające maluśkie robaczki z liści lilii

leje i leje. I dobrze
Katkak 12:56, 20 sie 2017

wstydliwa sikoreczka odwróciła się przed zdjęciem

i nieco grubszy kaliber
Katkak 13:01, 20 sie 2017

tuje za huśtawką nie wiem kiedy aż tak urosły . Jeszcze chwila moment i nie będzie widać najkoszmarniejszej z szop . Jak dobrze, że nie kombinowałam, tylko posłuchałam pomysłu Kasi z tymi tujami

wrzosy zaczęły na dobre
ulubiony z moich hibków

rudbekie teraz królują
Katkak 13:09, 20 sie 2017

Ewunia dereń od Ciebie już taki
Katkak 13:12, 20 sie 2017

uwielbiam horty ogrodowe za zmienność
Katkak 13:16, 20 sie 2017

rodki Princess Ann super mi rosną. Mam aż 3

roślinki wypucowane

ten dereń tu w kąciku fajnie rozjaśnia
Anda 13:21, 20 sie 2017

Śliczne masz to oczko, fantastyczne. Od razu pewnie inny mikroklimat w ogrodzie, co?
Pięknie rośnie wsio u Cię. Deszcz pomaga
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 13:23, 20 sie 2017

Anda napisał(a)
Śliczne masz to oczko, fantastyczne. Od razu pewnie inny mikroklimat w ogrodzie, co?
Pięknie rośnie wsio u Cię. Deszcz pomaga

Dzięki Ewciu. Jeszcze nie zauważyłam by mikroklimat się zmienił. Ale cieszy bo i ptaszki przylatują i są maluśkie rybki, a duże wciąż się trąd. Powoli zaczynają pokazywać się ważki. Plus małego ogrodu? Wszędzie z wężem dotrę . Ostatnio tych plusów widzę coraz więcej. Niby chciało by się miejsce na nowe chciejstwa, ale kolejny plus jest taki, że mogę sobie pozwolić na słodkie lenistwo w ogrodzie bez presji, że robota zalega, bo i tak wiem, że zdążę .