Ogladam tego dzieciola na str 2099 jaki cwany dwie stolowki obskakuje, jakis łakomczuch.
Kasiu maly ogrodek ale jaki fajny, nie musisz tyle latac po dzialce co ja sie na latam.
Chcialam taki 40 arow, ale to chciejstwo mnie przeroslo.
Dzialke mam podzielona pol na pol. Przy domu ok 25 arow reszt laka i drzewa, sosny, brzozy, ale tez trzsba kosić, grabic i obcinac.
Ale ty masz tego ptactwa, ale kochana jak ty im taki wypas dajesz to nie dziwota. Girlandy orzechowe, smalec ze slonecznikiem w porcelanie z "Misni", kule, poidelka tylko sie uczyc od ciebie.
Te pasniki berdzo mi sje podobaja, a filizaneczka pierwsza klasa.
U mnie jeszczd komary lapia. Tez mam duzo ptactwa sikor i sojki czesto dzieciol przebywa.
Masz mnostwo roznego kwiecia i krzakow jesienia bardzo kolorowo.
Czy buczek to zielony czy bordowy tak ladnie sie przebarwia.
Mam zielone buczkimi tez pieknie sie przebarwiaja. Teraz sa brazowe i liscie dopiero traca wiosna.
U mnje amprowiec sie nie nadaje nie ta strefa tez bym chciala miec.
Mysle o debie blotnistym i klonie chyba strzepolistnym mam gdzies zanotowane. Nie pamietam nazw.
Ależ pracowity dzień mieliście, a altana w streczu czadAle pogoda była taka cudna, że szkoda byo nie wykorzystać. Ja niestety nic nie zrobiłam, ale miałam inne zajęcia
Niesamowite, że jeszcze ci kwitnie powojnik. Dzięki Tobie to połowa forum na ptakach się znać będzie
Pięknie u Ciebie Kasiu
Trawki powiązane w snopki, bardzo ładnie zdobią ogródek.
Ptactwa cała masa, ale trudno się dziwić lecą tam gdzie mają co zjeść. Mają u Ciebie raj na ziemi
Buziaki !