Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

dana1s 07:00, 17 sty 2018

Katkak napisał(a)

No to bardzo się cieszę . Danuś tylko nie myśl o odżywianiu w nowy sposób jak o diecie, bo wcześniej, czy później tym pieprzniesz. Jedz smacznie, ale tak jak zamierzasz - zdrowo i 4 posiłki dziennie co 4 godzinki . Jem smacznie, zdrowo i nie chodzę głodna. Czasem nawet kolację odpuszczam, bo głodu nie czuję . JA tylko ograniczyłam węglowodany i słodkiego i smażonego staram się wystrzegać, choć nie zawsze skutecznie . Jest moc Danuś, damy radę .

Właśnie tak planuję do tego podejść, nie zamierzam się karać tylko zdrowo żyć. Głodzić się też nie będę, bo to ma krótkie nogi.
Staram się ćwiczyć coraz dłużej dziennie. Zobaczymy ile wytrwam i czy znów mi to wejdzie w krew. Ja nigdy nie byłam szczypiorkiem i pewno już nie będę, ale nie lubię się "wylewać" z ubrań a tak teraz mam...fuj!
Jakbym powątpiewała kop śmiało
Buziaki!
Katkak 07:24, 17 sty 2018

dana1s napisał(a)

Właśnie tak planuję do tego podejść, nie zamierzam się karać tylko zdrowo żyć. Głodzić się też nie będę, bo to ma krótkie nogi.
Staram się ćwiczyć coraz dłużej dziennie. Zobaczymy ile wytrwam i czy znów mi to wejdzie w krew. Ja nigdy nie byłam szczypiorkiem i pewno już nie będę, ale nie lubię się "wylewać" z ubrań a tak teraz mam...fuj!
Jakbym powątpiewała kop śmiało
Buziaki!

Ja też szczypiorkiem nigdy nie byam, co więcej mam skłonności do tycia, więc muszę uważać. To bieganie to strzał w 10- przyjemne z pożytecznym. Danusiu założymy sobie takie kóleczko wzajemnej adoracji i będziemy się kopać w razie w: ).
Katkak 07:26, 17 sty 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Matko kochana,tylko nie zniknij całkiem.9 kg? Gdzie to miałaś? To ja chyba z 30 muszę zrzucićBuziaki wytrwała kobieto

Wszędzie. I mam jeszcze co zrzucić. Takie zapasy poczyniłam.
Katkak 07:27, 17 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Gratuluję wytrwałości i efektu Tak trzymaj, ja zawsze byłam łasuchem.

Dzięki Dorotko. Ze mnie też jest łasuch
Anusia 08:03, 17 sty 2018

Kasia ale masz już super figurę. Wow, po prostu rewelacja. No ja bym się chciała zmusić chociaż do regularnych ćwiczeń. Od nowego roku nawet kilka dni z rzędu się udało Widzę ciebie na tej fotce, biegać pewnie nie będę ale gimnastykę powinnam wprowadzić w życie. Kasiu pięknie, macham!

Ewa777 09:14, 18 sty 2018

Kasiu, tak trzymaj Buziaki
Urszulla 14:59, 18 sty 2018

Kasiu, dzięki za życzenia a z komentarzy u Ciebie musiałam się cofnąć i zobaczyć Cię w realu. Pomyśl co będzie jak przyjdzie wiosna i dojdzie ogród. To ponad 10 kg bedzie mniej w chwilę.
Katkak 17:20, 18 sty 2018

Anusia napisał(a)
Kasia ale masz już super figurę. Wow, po prostu rewelacja. No ja bym się chciała zmusić chociaż do regularnych ćwiczeń. Od nowego roku nawet kilka dni z rzędu się udało Widzę ciebie na tej fotce, biegać pewnie nie będę ale gimnastykę powinnam wprowadzić w życie. Kasiu pięknie, macham!

Figura figurą, ale najważniejsze, że już dobrze czuję się w swoim ciele. Mam nadzieję, że wystarczy nam zapału . Buziam Aniu .
Katkak 17:20, 18 sty 2018

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, tak trzymaj Buziaki

Katkak 17:21, 18 sty 2018

Urszulla napisał(a)
Kasiu, dzięki za życzenia a z komentarzy u Ciebie musiałam się cofnąć i zobaczyć Cię w realu. Pomyśl co będzie jak przyjdzie wiosna i dojdzie ogród. To ponad 10 kg bedzie mniej w chwilę.

Hahaha, mówisz, że dojdzie bieganie po ogrodzie? Na pewno tak .