Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 14:57, 21 sty 2018

eee_taam napisał(a)
biegasz w zimie też? stracone kilogramy to skutek pozytywny skutek uboczny gratuluje

Dzięki Justys. Jak zaczęłam biegać we wrześniu, tak biegam cały czas.
15:59, 21 sty 2018
Kasia gratuluję Czy w jakiś sposób przygotowywałaś się do biegania? Czy raczej to była decyzja biegam i już. Teraz sporo ludzi biega,sporo też z kijkami chodzi i to jest fajne.Może też zacznę,na początek jakieś szybsze chodzenie no i te tracone kilogramy są zachęcające
sylwia_slomc... 19:55, 21 sty 2018

Kasiu miałam dzisiaj jemiołuszkę
I grubodzioba i ...jeszcze coś co nikt nie wie
Katkak 21:19, 21 sty 2018

Kaska napisał(a)
Kasia gratuluję Czy w jakiś sposób przygotowywałaś się do biegania? Czy raczej to była decyzja biegam i już. Teraz sporo ludzi biega,sporo też z kijkami chodzi i to jest fajne.Może też zacznę,na początek jakieś szybsze chodzenie no i te tracone kilogramy są zachęcające

Wcale mi się nie chciało biegać, ale kolega mnie zmobilizował i poszło .
Katkak 21:19, 21 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu miałam dzisiaj jemiołuszkę
I grubodzioba i ...jeszcze coś co nikt nie wie

lecę zobaczyć
Katkak 21:34, 21 sty 2018

kasiek napisał(a)
No spójrz dzis za okno bo u mnie nasypało że hej! W końcu zima przyszła Lubie śnieg bo bardzo rozjaśnia bure widoki
Skimia bardzo ładna, też mocno zapączkowana - długo ją masz?
Rodek super obsypany , sama jestem ciekawa jego kwiatów A siewki ciemiernika to z białego czy różowego? Faktycznie charakterystyczne
Lód cienkawy jak na chodzenie po nim, mama nadzieję że wytrzyma ciężar psa.
Ale słonko miałaś śliczne

Kasiu te siewki, które pokazałam pochodzą akurat od tych ciemierników. U mnie też teraz solidnie sypnęło i wciąż pada. Zobaczymy jaka jutro będzie temperatura i czy śnieg się utrzyma.
Urszulla 21:37, 21 sty 2018

Katkak napisał(a)

Kasiu te siewki, które pokazałam pochodzą akurat od tych ciemierników. U mnie też teraz solidnie sypnęło i wciąż pada. Zobaczymy jaka jutro będzie temperatura i czy śnieg się utrzyma.

Mam podobnego ciemiernika , wiosną ma różowo-bordowe kwiaty. Potem robią się seledynowe.
Urszulla 21:39, 21 sty 2018

Katkak napisał(a)

Mam podobnego ciemiernika , wiosną ma różowo-bordowe kwiaty. Potem robią się seledynowe.

Bardzo łatwo się mi przyjęły po podzieleniu. Też mam zimowo do jutra
Dorota123 23:05, 21 sty 2018

Popatrzyłam i poczytałam, tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Teraz powschodziły Ci te ciemierniki?
Katkak 23:32, 21 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Popatrzyłam i poczytałam, tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Teraz powschodziły Ci te ciemierniki?

To zdjęcie z wczoraj Dorotko.