Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

dana1s 20:27, 13 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Danusiu ja w ciągu ostatnich dwóch lat przywaliłam 16 kg muszę się pozbyć choćby ze względu na serce
Tak się kończy zajadanie nerwów

skąd ja to znam, teraz mam spokojniej ale doopa została. Chyba jeszcze nigdy nie miałam takiego rozmiaru. nie zamierzam wymieniać całej garderoby, bo zwyczajnie lubię moje ubrania i muszę się do nich dostosować
Katkak 16:22, 14 sty 2018

dana1s napisał(a)
Brawo!
Ja nie potrafię biegać, od razu mam kolkę i źle się czuję. Chodziłam dwa lata z kijami i to mi odpowiadało, ale teraz nie mam kompana i nie ma mnie kto kopnąć w 4 litery, a te się rozrastają. Porażka!
Do czerwca musze zrzucić minimum 10 kg a najlepiej 15 . Idziemy na wesele mojej chrześnicy i jak ja się pokażę

też nie mam kompana, tzn raz na dwa tyg. biegam z przyjaciółmi, a poza tym sama. Kopa dam Ci wirtualnego jak pomoże .
Katkak 17:22, 14 sty 2018

Agania napisał(a)
Szczęścia w Nowym roku Katku dla Was
Metamorfozy zawsze fajnie się ogląda...dużo pracy za Wami...wiele pomysłów podpatrzyłam u Ciebie, życzę Ci nudnego roku

Dzięki Kochana, i dla Was samych radości w tym Nowym Roku . O tak, czasem dobrze jest się ponudzić. To nie częsty rarytas u mnie .
Katkak 17:25, 14 sty 2018

dana1s napisał(a)

skąd ja to znam, teraz mam spokojniej ale doopa została. Chyba jeszcze nigdy nie miałam takiego rozmiaru. nie zamierzam wymieniać całej garderoby, bo zwyczajnie lubię moje ubrania i muszę się do nich dostosować

Ja też przywaliłam jak diabli jeśli chodzi o wagę, ale teraz po zrzuceniu 9kg sytuacja jest opanowana. I ile ja mam teraz ciuchów... . Wreszcie wchodzę w ciuchy, w których nie miałam na sobie nawet ze 2 lata .
AgataM 17:33, 14 sty 2018

Katkak napisał(a)

też nie mam kompana, tzn raz na dwa tyg. biegam z przyjaciółmi, a poza tym sama. Kopa dam Ci wirtualnego jak pomoże .

Ja też chcę takiego kopa A nawiasem mówiąc, na fotkach świetnie wygladasz
dana1s 18:13, 14 sty 2018

To ja się nadstawiam
Kop, tylko mocno żebym poczuła!
Kasia wygląda cudownie, ja niespecjalnie, ale to się zmieni
AgataM 18:20, 14 sty 2018

Danuś przesadzasz... To proporcjonalnie do wyglądu jak Ty jeden to ja trzy
Nallar 19:46, 14 sty 2018

Dziewczyny dupencje nadstawiają.... Kasiu gdyby to kopanie w realu było to schudłabyś od dawania kopniaków.
Podziwiam Ciebie dziewczyno, musisz być bardzo zorganizowana że znajdujesz na wszystko czas.
Gdybyś kiedyś biegła przez moje miasto to kilka kilogramów możesz podrzucić

Dziewczyny kochanego ciała nigdy dosyć.
Katkak 20:00, 14 sty 2018

Nallar napisał(a)
Dziewczyny dupencje nadstawiają.... Kasiu gdyby to kopanie w realu było to schudłabyś od dawania kopniaków.
Podziwiam Ciebie dziewczyno, musisz być bardzo zorganizowana że znajdujesz na wszystko czas.
Gdybyś kiedyś biegła przez moje miasto to kilka kilogramów możesz podrzucić

Dziewczyny kochanego ciała nigdy dosyć.

. Dziękuję Ewuniu bardzo. To całe bieganie to zasługa mojego kumpla, który właśnie takiego kopa mi dał . A jak 3 września spotkałam się na mieście z Martą - moją przyjaciółką, a Jego żoną i powiedziała mi, że Olek zamierza mnie dziś na bieganie wyciągnąć to moja pierwsza myśl była taka: żeby tylko nie zadzwonił, żeby tylko nie zadzwonił . Staram się być zorganizowana, ale mam też wsparcie w mężu i w tacie, który czasem z dziećmi zostanie jak Krzycha nie ma w domu i wtedy mogę pobiegać.
Katkak 20:12, 14 sty 2018