Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 09:05, 04 maj 2018

Calsap. Uwielbiam go za to ciemne oczko w środku

w gotowości

Ewunia ja wiem, że co roku Cię katuję jak ciąć te nowe przyrosty formowanej sosny, ale pamięć mam dobrą, tyle że krótką
Katkak 09:10, 04 maj 2018

Kokardia po raz pierwszy zakwitnie

i na koniec wszędobylskie kosy
nicol21 09:22, 04 maj 2018

Ależ masz ozdób w ogródku! Wszystko ładnie ruszyło.
Ten klon jest ciekawy, taki postrzępiony. Nigdy takeigo nie widziałam, może za bardzo skupiam się na tych mniejszych kloniszczach.
i śmieszny warzywnik - ale skoro warzywka to lubią to pewnie, czemu by go nie wykorzystać!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
sylwia_slomc... 09:30, 04 maj 2018

Rewelacyjne zdjęcia, ogród cudnie zatopiony w zieleni i kolorach i te ptaszki....czegoż chcieć więcej
BASIA8 09:36, 04 maj 2018

Kasiek piękny ten Twój ogródeczek Roślinki super się prezentują Czytam o placyku pod altanę - suuper Pozdrawiam.
Anda 09:42, 04 maj 2018

Twój ogród to taki zawsze na bogato, piękne roślinki i widoki, a orliki wprost cudowne Miejsce na warzywnik nietypowe, ale skoro zdaje egzamin to czemu nie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 10:06, 04 maj 2018

nicol21 napisał(a)
Ten klon jest ciekawy, taki postrzępiony. Nigdy takeigo nie widziałam, może za bardzo skupiam się na tych mniejszych kloniszczach.
i śmieszny warzywnik - ale skoro warzywka to lubią to pewnie, czemu by go nie wykorzystać!!

Dzięki. Warzywnik dziwny i śmiesznie usytuowany, ale grunt, że skuteczny i ten skrawek ziemi udało się wykorzystać
Katkak 10:06, 04 maj 2018

nicol21 napisał(a)

Dzięki. Warzywnik dziwny i śmiesznie usytuowany, ale grunt, że skuteczny i ten skrawek ziemi udało się wykorzystać
Urszulla 20:44, 04 maj 2018

Warzywnik super tylko jak Ty tam chodzisz?

Oglądam rabatki w różnych ogrodach i ciągle myślę co u mnie. I co muszę jeszcze rozmnażać. To nieskończona praca

A u Ciebie fajne warunki dla rodków.
mira 21:33, 04 maj 2018

Śliczne orliki. Mi z wysiewu wzeszły żółte wielkie klasyki zobaczymy co bedzie.
Oczka nie pokazujesz - wyschło? Obiecanki cacanki deszczu nie bylo.
Dziś w Kórniku widzialam cale wrzosowisko wyschnięte i pomyślałam o naszych wrzosach - ja juz nie będę ich sadzić

Pozdrawiam

A warzywnk super przydałaby się platforma żebyś tam wisiała hehe