Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Gosialuk 00:00, 25 cze 2018

Iga mamusię naśladuje we wszystkim.
anpi 00:19, 25 cze 2018

Gratulacje dla małej biegaczki!
A dla Ciebie Kasiu za pomysłowość w ogrodzie
Katkak 07:07, 25 cze 2018

eee_taam napisał(a)

do 4 lat dziecko kopiuje matkę ..jest silnie emocjonalnie z nią zwiazane ....ale tez w tym okresie dzieci najwiecej chłona wiec niech ta skorupka nasiaka )) ...bo potem w szkole nawet jak sie jej odmieni i przejdzie na tablety to jest szansa ze przyjdzie dzień i odgrzebie w sobie te wartości z dzieciństwa i do nich wróci

Mam nadzieję, że tak będzie
Katkak 07:07, 25 cze 2018

Dorota123 napisał(a)
Zuch dziewczynka, na własne oczy widziałam jak chętnie trenuje biegi pod górkę i z górki nie jeden raz. Jak to mówią jaka mama, taka córciaBrawo WY

Dzięki
Katkak 07:08, 25 cze 2018

kasiek napisał(a)
Ale Iga świetnie wygląda !! Super niunia z niej ! Buziamy mocno i jeszcze raz dziękujemy za wczoraj

Polecamy się na przyszłość
Katkak 07:09, 25 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie o klej mi chodziło tylko o podstawę

Sylwuś na kawałku sklejki. To były takie drewniane puzelki dla dzieci, tylko Iga wszystkie pigubiła, a deseczka została.
Katkak 07:10, 25 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gratuluję i mamie i córci
Igunia u Cioci na Ranczu ćwiczyła biegi z przeszkodami, więc te 100 metrów to dla Niej pestka
Z 10 razy góra dół biegiem u mnie ogród zrobiła, a w jedną stronę jest 200 metrów. Ma kondycję jak mamuniaA może nam gwiazda sportowa rośnie, kto wie

Dzięki
Katkak 07:11, 25 cze 2018

Urszulla napisał(a)

Piękne nawet na kiju od miotły a nawet na kamyki ciekawy pomysł znajdziesz sedszko też mi się bez fugi podoba.

No proszę. Dzięki
Katkak 07:15, 25 cze 2018

m_gocha napisał(a)

Ależ masz cudne te hortensje. Znasz może nazwę tej ogrodówki? Okrywasz je na zimę?
Ciekawa jestem, czy zakwaszasz im ziemię a jeżeli tak to czym, że mają niebieski kolor? Ja próbuję zniebieścić swoje podlewając nawozem Niebieska hortensja ale one wciąż są uparcie pozostają różowe

PS. Busz piękny - lubię jak roślinki wzajemnie się przenikają
U mnie też "buszowato" . Ale jak ogród maleńki a chciejstw sporo to tak to się kończy
A i biżuterię ogrodową muszę pochwalić
A za bieganie podziwiam

O Kochana, tam są aż 4 ogrodówki jeśli dobrze liczę, a z nazwy zbam tylko tą najciemniejszą niebieską- to Renate. Ta blado niebieska ukorzeniona z kradzionego patyka w 2014roku. Nie okrywam na zimę, za leniwa na to jestem. Zasilam wiosną tym samym nawozem co rododemdrony. Niektórzy dodają podobno siarczan amonu żeby horty bardziej niebieskie były, ale tego nigdy nie próbowałam.
Bogdzia 07:37, 25 cze 2018

Katkak napisał(a)

Chyba jutro do przedszkola w nim pójdzie

No pewnie że powinna , pierwszym medalem trzeba sie pochwalic. Świetny ten bieg maluszków a w ogrodzie cudne hortki no i poidełko świetne.