Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:07, 24 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Świetny a Ty wiesz, że mnie bez fugi bardzo się podoba, bo taki przestrzenny się wydaje wtedy
Na czym kleiłaś? Ciekawe gdzie będzie

No widzisz, więc jeszcze mniej pracy zrobienie tego obrazka by kosztowało. Klej potem obfocę i zobaczysz .
Katkak 19:16, 24 cze 2018

trochę prywaty, ale się nie powstrzymam
Dziś byliśmy na biegu charytatywnym organizowanym na rzecz chorej dziewczynki.
hitem jest, że Igunia zaliczyła dziś swój pierwszy bieg - dystans 100m dla maluszków do 5 roku życia . Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że Ona sama chce biegać i prosi żeby Ją zabrać na bieg .

zagrzewałam córę do walki, ale właściwie nie musiałam. Pruła jak złoto

i za nic nie chciała dać ręki .
Tu już dumnie prezentuje medal
Katkak 19:22, 24 cze 2018

Ja biegłam 10km, ale trasa trudna, choć fajna

Że na tyłku nie zjechałam to święto lasu

Buty po biegu
Katkak 20:16, 24 cze 2018

to już są jaja - zaczynają mi kwitnąć hibiskusy, a przecież nawet lipca nie mamy

przecudna horcia rok temu w L....u kupiona

i z bliża się wieczór, wiec odrobinę nastroju przesyłam
21:03, 24 cze 2018
Katkak napisał(a)
to już są jaja - zaczynają mi kwitnąć hibiskusy, a przecież nawet lipca nie mamy

mamy ocieplenie klimatu ..na Węgrzech hibiskusy całe w kwiatach sa juz poczatkiem lipca ....mnie to nawet cieszyłoby jakby klimat sie nam tak ocieplił i juz tak zostało na stałe ....tylko deszczu wiecej poprosze )

PS. Iga biegaczka ...super że dla dzieci tez zrobili biegi .....fajnie ze dzieci same chca sie ruszać
Katkak 21:08, 24 cze 2018

eee_taam napisał(a)

mamy ocieplenie klimatu ..na Węgrzech hibiskusy całe w kwiatach sa juz poczatkiem lipca ....mnie to nawet cieszyłoby jakby klimat sie nam tak ocieplił i juz tak zostało na stałe ....tylko deszczu wiecej poprosze )

PS. Iga biegaczka ...super że dla dzieci tez zrobili biegi .....fajnie ze dzieci same chca sie ruszać

Cholera jak tak dalej pójdzie i faktycznie klimat tak się ociepli to spełni się czego em mi życzy gorąco - skalniak i domek dla grzechotnika . Bo nic innego nie wytrzyma, a On się będzie cieszył, że gitary z niczym Mu nie zawracam . Iga chce, a synio niestety już nie bardzo. A, że nie ma nic na siłę to nie zmuszam. Ale na rower wywalam z domu . Mus się ruszać. Tablety, komórki, gry i komputery - przekleństwo dzisiejszego świata.
Mala_Mi 21:13, 24 cze 2018

Katkak napisał(a)

Twja kwitnie i od Bogdzi podobne też, tak ruszyły w tym roku, ze mus im zrobić rabatę, bo były na tymczasówce ..
Brawo dla Iguni, najmniejsza a nawet wyprzedziła większych
asiak 21:16, 24 cze 2018

Super te biegi dla najmłodszych
Piękny medal Iguniu
Katkak 21:17, 24 cze 2018

Mala_Mi napisał(a)

Twja kwitnie i od Bogdzi podobne też, tak ruszyły w tym roku, ze mus im zrobić rabatę, bo były na tymczasówce ..
Brawo dla Iguni, najmniejsza a nawet wyprzedziła większych

mówię Ci, parła do przodu jak złoto, o podaniu ręki nawet nie chciała słyszeć, a do rówieśnika na starcie buńczucznie mówiła: Ja będę pierwsia . Mówi o sobie w zależności od sytuacji, że jest ogrodniczką, albo biegaczem. Serce rośnie .
Katkak 21:18, 24 cze 2018

asiak napisał(a)
Super te biegi dla najmłodszych
Piękny medal Iguniu

Chyba jutro do przedszkola w nim pójdzie