Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Magleska 21:18, 24 cze 2018

gratulacje dla małej biegaczki fajnie ,że sama chce
Katkak 21:20, 24 cze 2018

Magleska napisał(a)
gratulacje dla małej biegaczki fajnie ,że sama chce

Dzięki Madziu. To, że sama chce jest najfajniejsze. Czasem zanim pójdę biegać to muszę z Nią polatać, bo potem płacze w domu .
21:22, 24 cze 2018
Katkak napisał(a)

mówię Ci, parła do przodu jak złoto, o podaniu ręki nawet nie chciała słyszeć, a do rówieśnika na starcie buńczucznie mówiła: Ja będę pierwsia . Mówi o sobie w zależności od sytuacji, że jest ogrodniczką, albo biegaczem. Serce rośnie .

do 4 lat dziecko kopiuje matkę ..jest silnie emocjonalnie z nią zwiazane ....ale tez w tym okresie dzieci najwiecej chłona wiec niech ta skorupka nasiaka )) ...bo potem w szkole nawet jak sie jej odmieni i przejdzie na tablety to jest szansa ze przyjdzie dzień i odgrzebie w sobie te wartości z dzieciństwa i do nich wróci
Dorota123 21:23, 24 cze 2018

Zuch dziewczynka, na własne oczy widziałam jak chętnie trenuje biegi pod górkę i z górki nie jeden raz. Jak to mówią jaka mama, taka córciaBrawo WY
asiak 21:25, 24 cze 2018

Katkak napisał(a)

Chyba jutro do przedszkola w nim pójdzie

I słusznie
kasiek 21:52, 24 cze 2018

Ale Iga świetnie wygląda !! Super niunia z niej ! Buziamy mocno i jeszcze raz dziękujemy za wczoraj
sylwia_slomc... 22:24, 24 cze 2018

Katkak napisał(a)

No widzisz, więc jeszcze mniej pracy zrobienie tego obrazka by kosztowało. Klej potem obfocę i zobaczysz .

Nie o klej mi chodziło tylko o podstawę
sylwia_slomc... 22:31, 24 cze 2018

Gratuluję i mamie i córci
Igunia u Cioci na Ranczu ćwiczyła biegi z przeszkodami, więc te 100 metrów to dla Niej pestka
Z 10 razy góra dół biegiem u mnie ogród zrobiła, a w jedną stronę jest 200 metrów. Ma kondycję jak mamuniaA może nam gwiazda sportowa rośnie, kto wie
Urszulla 22:52, 24 cze 2018

Katkak napisał(a)
z miseczki i kija od miotły zrobiłam kolejne poidełko. Mam ich już srylion

dziurawe kamyki wprost z Chorwacji też wylądowały w ogrodzie

róże spowite w welonie ze stipy

Piękne nawet na kiju od miotły a nawet na kamyki ciekawy pomysł znajdziesz sedszko też mi się bez fugi podoba.
m_gocha 23:01, 24 cze 2018

Katkak napisał(a)

Ależ masz cudne te hortensje. Znasz może nazwę tej ogrodówki? Okrywasz je na zimę?
Ciekawa jestem, czy zakwaszasz im ziemię a jeżeli tak to czym, że mają niebieski kolor? Ja próbuję zniebieścić swoje podlewając nawozem Niebieska hortensja ale one wciąż są uparcie pozostają różowe

PS. Busz piękny - lubię jak roślinki wzajemnie się przenikają
U mnie też "buszowato" . Ale jak ogród maleńki a chciejstw sporo to tak to się kończy
A i biżuterię ogrodową muszę pochwalić
A za bieganie podziwiam