Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

wiunia 23:17, 30 cze 2018

Kasiu to czekamy
Urszulla 23:21, 30 cze 2018

Fajnie się ogląda. Lubię Twoje ciekawe zakątki donicowo niezłe. Klamotki też. Rdest od Kondzia ciekawe ma wybarwienie. Wiesz jak się nazywa?

Na rewolucje Cię wzięło mnie też cały czas. Poszalałam przez 2 dni i po nocach nie śpię. Niewiele pokazuję bo same sadzonki tycie. Za rok będzie co oglądać.

Wctakm razie jutro wpadnę zobaczyć nowe klamotki i niespodzianki.
sylwia_slomc... 23:23, 30 cze 2018

Wertuję i wertuje co dziś z klamociarni przytargałaś, a to dopiero jutro buu Ale fotki i ogród cudne
Sabina76 00:02, 01 lip 2018

...Stefcia dupcią się wykręciła . Nigdy bym nie pomyślałam, że tak się do żaby przywiążę
...

Kasiu,kiedyś dałam imiona dwóm karpiom. Przed Wigilią .... więc taka Stefcia w ogrodzie, to jak swój Dojrzałam U Ciebie białe przetaczniki ??? Tak myślę, z czym je zestawić? Długo kwitną?
Katkak 08:29, 01 lip 2018

Urszulla napisał(a)
Fajnie się ogląda. Lubię Twoje ciekawe zakątki donicowo niezłe. Klamotki też. Rdest od Kondzia ciekawe ma wybarwienie. Wiesz jak się nazywa?

Na rewolucje Cię wzięło mnie też cały czas. Poszalałam przez 2 dni i po nocach nie śpię. Niewiele pokazuję bo same sadzonki tycie. Za rok będzie co oglądać.

Wctakm razie jutro wpadnę zobaczyć nowe klamotki i niespodzianki.

Ulcia nazwy rdestu nie pamiętam niestety. A klamotki takie. Nawet miotłę i kupiłam tyle, że do bajkowego ogródka Igi

Stojak na choinkę . Wyjęliśmy ten uchwyt i jest donica. I emuś się sprzeciwił i zarządził, że to będzie misa na owoce . Cóż, zostaje więc w domu

i ta misa szalenie mi się spodobała, bo jest ceramiczna, a wygląda jak te kultowe misy z metalu

już poupychane do bajkowego ogródka, ale jakoś za dużo mi tam wszystkiego. Mus przemeblowanie zrobić
Katkak 08:33, 01 lip 2018

misa została zaaranżowana tak . Synio pomagał mi odmalować serduszko i ostatecznie stwierdził, że fajnie wyszło

emuś fajne pieńki mi przytargał . W szczelinę tego coś wetknę, tylko coś odpowiedniego muszę znaleźć
Katkak 08:40, 01 lip 2018

co zrobiłam wczoraj? Przestawiłam drewutnię, bo ten blaszak taki ładny, a ona go zasłaniała
A tak na serio, to emuś ma chęć na zbudowanie małej wędzarenki. Stwierdził, że zrobi to jak drewutnia się rozpadnie. Ona specjalnie solidnej konstrukcji nie jest, no ale gdzież tyle czekać

jak się zmibilizuje by zrobić to teraz, to dla mnie bomba, a jeśli nie tgo profilaktycznie przygotowałam rabatę na nasadzenia tymczasowe

nawsadzałam tam teraz poznajdywane siewki werbeny patagońskiej, jeżówek, dojdą jeszcze kłosowce.
a jak się zmibilizuje, to będzie bomba . Spokojnie, garaż zasłonię jakąś krateczką pewnie, nie będzie tak źle

a kamienie na ścieżce będą wkopane
no, bo teraz blaszak straszy
Co można by posadzić wokół kamieni, żeby nie ucierpiało przy ewentualnym dreptaniu? Trawa odpada, bo nie zamierzam się tam z kosiarką wciskać.

Katkak 08:44, 01 lip 2018

z tego pojemnika na karmę dla psów powstanie kolejna donica. Ale tym razem nie bezie cała wyklejana mozaiką, coś innego kombinuję . Znacznie szybszego, bo już do sadzania mnie rwie

taką pysznogłówkę wczoraj przytargałam i jeszcze jednego nachyłka, bo strasznie mi się spodobał. I ten zestaw kolorystyczny baaardzo mi wpadł w oko

a tak to wyszło
Katkak 08:47, 01 lip 2018

kluczyk do Mojej bajki
Katkak 08:50, 01 lip 2018

ten rożek z klamotów wylądował na stoliku pod mini altanką . Czy kocankę można rozmnażać? Albo przechować zimą? Strasznie fajna, wdzięczna roślinka

Filemon jednak też został przemalowany

po raz pierwszy odważyłam się ściąć ostróżki po przekwitnięciu. Mam nadzieję, że powtórzą kwitnienie