Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 08:52, 01 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wertuję i wertuje co dziś z klamociarni przytargałaś, a to dopiero jutro buu Ale fotki i ogród cudne

już są
Katkak 08:55, 01 lip 2018

Sabina76 napisał(a)
...Stefcia dupcią się wykręciła . Nigdy bym nie pomyślałam, że tak się do żaby przywiążę
...

Kasiu,kiedyś dałam imiona dwóm karpiom. Przed Wigilią .... więc taka Stefcia w ogrodzie, to jak swój Dojrzałam U Ciebie białe przetaczniki ??? Tak myślę, z czym je zestawić? Długo kwitną?

Sabinko przetaczników nie mam. Pozbyłam się ich bo okropnego mączniaka łapały. Czyżby chodziło Co o odętkę wirginijską? Ta biała, wysoka? Jest śliczna i dość długo kwitnie. Jeśli to o nią pytałaś to gorąco polecam .
Urszulla 11:46, 01 lip 2018

Katkak napisał(a)
co zrobiłam wczoraj? Przestawiłam drewutnię, bo ten blaszak taki ładny, a ona go zasłaniała
A tak na serio, to emuś ma chęć na zbudowanie małej wędzarenki. Stwierdził, że zrobi to jak drewutnia się rozpadnie. Ona specjalnie solidnej konstrukcji nie jest, no ale gdzież tyle czekać

jak się zmibilizuje by zrobić to teraz, to dla mnie bomba, a jeśli nie tgo profilaktycznie przygotowałam rabatę na nasadzenia tymczasowe

a kamienie na ścieżce będą wkopane
no, bo teraz blaszak straszy
Co można by posadzić wokół kamieni, żeby nie ucierpiało przy ewentualnym dreptaniu? Trawa odpada, bo nie zamierzam się tam z kosiarką wciskać.

Kasiu, karmnik ościsty

Pomysłowe to wszystko. Misa super, a bym w niej rojniki trzymała
Gosialuk 16:27, 01 lip 2018

Kasiu piękne zdjęcia. Zupełnie inaczej teraz Twój ogród mi się ogląda. Jak zwykle pełna pomysłów jesteś.
Katkak 17:50, 01 lip 2018

Gosialuk napisał(a)
Kasiu piękne zdjęcia. Zupełnie inaczej teraz Twój ogród mi się ogląda. Jak zwykle pełna pomysłów jesteś.

Tak to jest , że jak się jakiś ogród w realu zobaczy, to odbiór jest już inny, bo człowiek jest już świadom gdzie co i jak. Mam nadzieję, że się nie rozczarowałaś .
Katkak 17:51, 01 lip 2018

Urszulla napisał(a)

Kasiu, karmnik ościsty

Pomysłowe to wszystko. Misa super, a bym w niej rojniki trzymała

Dzięki Ulcia, myślałam o nim. A macierzanka też się nada?
Katkak 18:03, 01 lip 2018

Ładny kwiatek?

Dębickie prawie lawendowe pola
Gosialuk 19:24, 01 lip 2018

Katkak napisał(a)

Tak to jest , że jak się jakiś ogród w realu zobaczy, to odbiór jest już inny, bo człowiek jest już świadom gdzie co i jak. Mam nadzieję, że się nie rozczarowałaś .

Ależ skąd. Ty w dodatku ładne zdjęcia robisz i pięknie go prezentujesz. Tylko się uczyć i naśladować.
Kuklik 21:49, 01 lip 2018

Uwielbiam takie smaczki u Ciebie
Nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich stron które przybyły... nawet pobieżnie, więc zaczęłam traktować Twój wątek jak Księgę Zaklęć - otwieram na chybił trafił... i trafiłam na takie cudo
Boskie trawy
Katkak 22:01, 01 lip 2018

Gosialuk napisał(a)

Ależ skąd. Ty w dodatku ładne zdjęcia robisz i pięknie go prezentujesz. Tylko się uczyć i naśladować.

Dzięki Gosiu, siem staram