Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 21:44, 02 maj 2019

Jestem z Krzysia dumna normalnie
a Twoje pomysły odlotowe, melduję, że znalazłam korę, czy taką jak trzeba jutro sie okaże
Katkak 21:47, 02 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jestem z Krzysia dumna normalnie
a Twoje pomysły odlotowe, melduję, że znalazłam korę, czy taką jak trzeba jutro sie okaże

Ja też. Wiesz jak się cieszę?
Dzięki Sylwuś
Waclaw 23:30, 02 maj 2019

Katkak napisał(a)

ziółko w tej białej, dużej puszce to musztardowiec. Można go dodawać do sałatek. Ciekawie smakuje. Trochę sflaczał, mam nadzieję, że się dźwignie

Już Ci chyba napisałem, że czarodziejką jesteś. Tym razem z palety i puszek złoto wyczarowałaś
Waclaw 23:31, 02 maj 2019

wychodzi, żeś czarodziejski anioł
Anusia 08:41, 03 maj 2019

Czarodziejka, no Kasia nie wpadłabym na taki pomysł. Bardzo ciekawy projekt. A widziałaś u mnie na co przeznaczyłam donice z tarasu?
Katkak 08:46, 03 maj 2019

Anusia napisał(a)
Czarodziejka, no Kasia nie wpadłabym na taki pomysł. Bardzo ciekawy projekt. A widziałaś u mnie na co przeznaczyłam donice z tarasu?

Nie, już biegnę
vita 09:35, 03 maj 2019

Katkak napisał(a)
a gdy się nieco bardziej nastrojowa można się natknąć na...

Genialne

Mam też fazę na wynoszenie z piwnicy i kombinowanie. Praca nad warzywnikiem postępuje, ten zielnik boski! Zawsze miałam problem z ziołami w ziemi. U Ciebie w pojemnikach i na wysokości oczu, no to jest pomysł!
Ale kompostownik taki malutki?
Katkak 09:56, 03 maj 2019

vita napisał(a)

Genialne

Mam też fazę na wynoszenie z piwnicy i kombinowanie. Praca nad warzywnikiem postępuje, ten zielnik boski! Zawsze miałam problem z ziołami w ziemi. U Ciebie w pojemnikach i na wysokości oczu, no to jest pomysł!
Ale kompostownik taki malutki?

Dzięki Wiki, to bardzo miłe i motywujące. Fajnie zrobić z pozornie nieprzydatnych rzeczy coś przydatnego. Kompostownik nie taki mały- 650l.
dana1s 17:46, 03 maj 2019

Kasiu Twoja kreatywność jest nieprawdopodobna Ozdabiasz swoją Bajkę cudownie!
Wszystkie dodatki idealnie się wkomponowały, a już zielnik to mistrzostwo świata
Pięknie!
kasiek 20:32, 03 maj 2019

Kasieńko - dziękujemy za przemiłe popołudnie, cudownie Was było gościć jak zawsze zreszta

Warzywnik fantastyczny - to teraz kolejny powstanie Twórz Kochana bo w łapkach masz wielką moc !