Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 19:19, 17 mar 2020

Katkak napisał(a)
wrócili sąsiedzi . Od razu człowiek się uśmiechnął To zdecydowanie moje ulubione sąsiedztwo

tu maluszki jeszcze się nie wykluły

Moi ptasi sąsiedzi tu gdzie mieszkam nauczyli się udawać odgłosy orlika krzykliwego, my po niebie patrzymy gdzie on, a on na jodle sąsiadki tylko taki pstrokaty i skurczybyk co dziennie o tej samej porze tak się drze i inne też umie naśladować
Podziałałaś super, z budlejami ja się wstrzymuję, ale u Ciebie osłonięte bardziej niż u mnie
kasiek 19:51, 17 mar 2020

Nie no - wymiękam - rewelacja
Katkak 05:16, 20 mar 2020

Dzisiejszy dzień zaczynam id kawki, która się do mnie uśmiecha.
Katkak 05:17, 20 mar 2020

kasiek napisał(a)

Nie no - wymiękam - rewelacja

Katkak 05:17, 20 mar 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moi ptasi sąsiedzi tu gdzie mieszkam nauczyli się udawać odgłosy orlika krzykliwego, my po niebie patrzymy gdzie on, a on na jodle sąsiadki tylko taki pstrokaty i skurczybyk co dziennie o tej samej porze tak się drze i inne też umie naśladować
Podziałałaś super, z budlejami ja się wstrzymuję, ale u Ciebie osłonięte bardziej niż u mnie

Ale spryciule, aż wierzyć się nie chce
Anda 10:23, 20 mar 2020

Masz psizęby Bardzo je lubię. Będę u Ciebie oglądać, bo u mnie już nie mam gdzie ich posadzić.

Porządki ogrodowe jak się patrzy. Ja nie wiem, jak to wszystko się u Ciebie mieści Też bym tak chciała umieć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 11:09, 20 mar 2020

Anda napisał(a)
Masz psizęby Bardzo je lubię. Będę u Ciebie oglądać, bo u mnie już nie mam gdzie ich posadzić.

Porządki ogrodowe jak się patrzy. Ja nie wiem, jak to wszystko się u Ciebie mieści Też bym tak chciała umieć

Psizęby to prezent od Miry, czekam aż się pokażą w całej okazałości. Wczoraj było pierwsze koszenie trawnika. Jeszcze kanciki i jestem w domu. Ewunia ja sama nie wiem jak to się mieści, ale się mieści'
Anda 11:26, 20 mar 2020

Będę dążyć do takiego ideału
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 11:32, 20 mar 2020

Anda napisał(a)
Będę dążyć do takiego ideału

Nie wiwiem czy to ideał, ale moja próżność została połechtana
Anda 11:36, 20 mar 2020

Hehe, Kasia, ale Ty przecież wiesz, że nasze dusze ogrodowe na podobnych falach nadają Czuj się połechtana
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies