Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 12:13, 20 mar 2020

Anda napisał(a)
Hehe, Kasia, ale Ty przecież wiesz, że nasze dusze ogrodowe na podobnych falach nadają Czuj się połechtana

Zdecydowanie Ewuniu.
sylwia_slomc... 21:16, 20 mar 2020

Katkak napisał(a)

Psizęby to prezent od Miry, czekam aż się pokażą w całej okazałości. Wczoraj było pierwsze koszenie trawnika. Jeszcze kanciki i jestem w domu. Ewunia ja sama nie wiem jak to się mieści, ale się mieści'

Czary mary jak to w bajkach bywa
Katkak 06:34, 21 mar 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Czary mary jak to w bajkach bywa

Sylwuś, żebym tak mogła zaczarować i pyk: kanciki zrobione.
U mnie dziś pada deszcz. Szkoda, bo wściekniemy się w domu. Plany były na kociołek, przycinanie klona dzikusa i nic. Sypnłam nawóz do trawnika, to chociaż się rozpuści. No i niech podlewa, bo suchawo.
Milka 07:12, 21 mar 2020

Katkak napisał(a)

Psizęby to prezent od Miry, czekam aż się pokażą w całej okazałości. Wczoraj było pierwsze koszenie trawnika. Jeszcze kanciki i jestem w domu. Ewunia ja sama nie wiem jak to się mieści, ale się mieści'

Ale szybko!
Psizęby mi się też marzą, w necie poszukam
Gosialuk 09:23, 21 mar 2020

No niestety pogoda nie sprzyja działaniom ogrodowym. U mnie 2 stopnie i pada, więc siedzimy w domu. Nawet nie wiem czy był ten zapowiadany mróz w nocy.
Iwonka 10:16, 21 mar 2020

Katkak napisał(a)
dziupelka też ma lokatora . Jak to w bajkach
Prawdziwa bajka Kasiu U mnie też dziś deszczowo, ale ja z kolei cieszę się z tego deszczu bardzo. Już się plewić nie dało, tak było sucho.
Katkak 10:24, 21 mar 2020

Iwonka napisał(a)
Prawdziwa bajka Kasiu U mnie też dziś deszczowo, ale ja z kolei cieszę się z tego deszczu bardzo. Już się plewić nie dało, tak było sucho.

O tak, deszcz bardzo potrzebny Iwonko, tylko dzieci dziczeją mi w domu.
Ostatnio nie mogłam zaciągnąć Igi z ogrodu do domu. Mówiła, że jest królową ogrodu i nie może zostawić swojego królestwa. Taka cwana bestia.
Iwonka 10:28, 21 mar 2020

Dzieci dostają szału od tego siedzenia, ale chciałabym mieć ich "naiwność" i beztroskę. Igunia wkręcona w ogród Po mamusi
zawitka 10:47, 21 mar 2020

Super skrzacik zaczajony.Wyszłam do ogrodu zimnica jak nie wiem i uciekłam do Twego popatrzec co w trawie piszczy Pozdrawiam bo dawno nie byłam .Mebelki słodkie
Katkak 11:07, 21 mar 2020

Iwonka napisał(a)
Dzieci dostają szału od tego siedzenia, ale chciałabym mieć ich "naiwność" i beztroskę. Igunia wkręcona w ogród Po mamusi

To prawda, dziecięca beztroska nie do przecenienia, szczególnie teraz. No, córcia chyba będzie ogrodnikiem. Śmiało mogę powiedzieć, że tę pasję z mlekiem matki wyssała.