Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

wiunia 13:12, 25 mar 2020

Katkak napisał(a)
Przemcio, Aguś, Sylwuś: dam znać o terminie emisji oczywiście jak już będzie pewny termin. Buziaki.

Kasiu i ja czekam z niecierpliwością na "Bajkę" w tv, żeby się podelektować Twoim ogrodem
Waclaw 14:32, 25 mar 2020

czekam i ja. I chyba wszyscy Kasiu. Masz nie tylko piękny ogród - wprost bajkowy ale i osobowość
m_gocha 22:55, 25 mar 2020

Kasiu
Często zaglądam do Twojej bajki ale niestety z reguły brak czasu na wpisy
Przyznam, że niekiedy podpatruję Twoje nieszablonowe pomysły na ozdoby ogrodowe
Twoja bajka tak niewielka jak i mój zielony zakątek. I też upycham roślinki gdzie sie tylko da
Wydaje mi się, ze gdzieś czytałam, że masz rukiew wodną. Stałam się szczęśliwą posiadaczką tej roślinki, ale chciałam zapytać o jakieś praktyczne wskazówki co do jej uprawy
mira 23:12, 25 mar 2020

Katkak napisał(a)
Tymczasem rozmnażam sezonowe, które trzymam w domu. Pelaśka od Miry ma już dzieci.

No super, ona mi się najlepiej przez zimę przetrzymała.Niestety nie wszystkie.Psi zęba widziałam że masz - spodoba Ci się - u mnie też listki sie pojawiły. Dobrze że bieganie Ci służy. hej
Katkak 08:22, 29 mar 2020

wiunia napisał(a)

Kasiu i ja czekam z niecierpliwością na "Bajkę" w tv, żeby się podelektować Twoim ogrodem

W takim razie bardzo mi miło i cieszę się. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie'
Milka 08:24, 29 mar 2020

Ja też czekam na emisję
Oczar cudowny, dobrze że nas nim męczyłaś
malgorzata_s... 16:01, 29 mar 2020

Kasiu buziaki zostawiam Oczary na pniu są może?
kasiek 08:00, 06 kwi 2020

Kassssssiu no co Ciebie tak mało???
Katkak 10:05, 06 kwi 2020

m_gocha napisał(a)
Kasiu
Często zaglądam do Twojej bajki ale niestety z reguły brak czasu na wpisy
Przyznam, że niekiedy podpatruję Twoje nieszablonowe pomysły na ozdoby ogrodowe
Twoja bajka tak niewielka jak i mój zielony zakątek. I też upycham roślinki gdzie sie tylko da
Wydaje mi się, ze gdzieś czytałam, że masz rukiew wodną. Stałam się szczęśliwą posiadaczką tej roślinki, ale chciałam zapytać o jakieś praktyczne wskazówki co do jej uprawy

Witaj Kochana, ależ miło czytaćtakie słowa. PrZepraszam, że tak późno odpowiadam, ale jakośnie mam weny na forum. Rukiew wodna jest moim zdaniem rośliną niemal bezobsługową. Trzeba ją regularnie ścinać i zjadać, bo wtedy jest smaczna, potem robi się jakby zdrewniała i już to nie jest to. Nasionka zebrałam z zeszłorocznej, więc wysieję na nowo. To wieloletnia roślina, ale moja całą zimę stała w balii zalanej wodą, więc muszę to po prostu uprzątnąć.
Katkak 10:06, 06 kwi 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu buziaki zostawiam Oczary na pniu są może?

Oczar Gosiu, bo mam jed.eo i tak, na pniu.