Bomba beczułka! I to w Twoim kolorze Regalik bardzo uroczy O sąsiedzie dobrego słowa nie napiszę, kurcze no żal...
Ja pierniczę nie mogli poprosić żebys ama przycieła jak im przeszkadzało tylko w ten sposób!!! Deszczóweczki będzie na zapasie do podlewania warzyw I skrzyneczki drugie życie dostały
Klonika szkoda. Niestety sąsiadów się nie wybiera. Za to ogród wynagradza kolorami i już wiadomo dlaczego wszystko tak bujnie rośnie. Choć nie wiem czy to na pewno prawda, bo u mnie żywokost jest, a ziemia raczej słaba. A może mu nie przeszkadza mała ilość próchnicy i glina. Faktem jest, że wyrasta w tej lepszej do uprawy części działki. Ciemierniki cuchnące od ciebie ruszyły i muszę przesadzić je do doniczek, bo nie mam jeszcze dla nich stałego miejsca. Pozdrawiam
W warzywniku dużo się u Ciebie dzieje Cieszą takie wschody Aniołek świetnie się wpasował na tym słupku
No i dobrze, może się następnym razem dwa razy zastanowi Warzywnik już masz the best
Piękny, energetyczny kadr Twojego ogrodu.
gdy ktoś szkodzi, jak Twój sąsiad z klonikiem to zawsze taki żal w człowieku: DLACZEGO?