Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

paulina_wero... 09:40, 02 cze 2014

Katkak napisał(a)

Kamieni nie maluję niczym. Bezpośrednio na nie daję klej, a potem lakier i tyle Dlatego dobrze wybierać kamolki gładkie i dość jasne

znalazłam odpowiedź i na moje pytanie
Katkak 10:05, 02 cze 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)

znalazłam odpowiedź i na moje pytanie

Katkak 16:14, 02 cze 2014

Moje dzisiejsze zdobycze Pogoda pod psem, ale już nie wysiedziałam w domku . Rh "Roseum elegans", 3 żurawki, 2 miskanty "Morning Light" (między anabellki i limkę), 2 bodziszki korzeniaste (wreszcie je dorwałam ) i (ta akurat) nieplanowana krzewuszka cudowna, ale po pierwsze śliczna, a po drugie kosztowała 9zł
Katkak 16:23, 02 cze 2014

Poza żurawką Hercules pozostałych dwóch nazw nie zapamiętałam .
Luki 16:29, 02 cze 2014

Ta pierwsza to chyba Purple Peticoast, pomarańczowa może być Mango lub... wypadło mi z głowy jak mnie oświeci to wróce
Widze, że fala żurawkowa rośnie... też tak zaczynałem
Katkak 16:31, 02 cze 2014

Luki napisał(a)
Ta pierwsza to chyba Purple Peticoast, pomarańczowa może być Mango lub... wypadło mi z głowy jak mnie oświeci to wróce
Widze, że fala żurawkowa rośnie... też tak zaczynałem

Niesamowity jesteś Skąd wiedziałeś, że chcę do Ciebie biec celem identyfikacji? To się nazywa telepatia Dzięki Łukaszek
Katkak 16:36, 02 cze 2014

Bogdziu droga, tego rh mam już kilka lat, ale od zawsze był jakiś pechowy. Najpierw fachowcy od ocieplania domu go skatowali (połamali, przyrzucili jakąś folią. Miejsce chyba też nie specjalnie mu służyło, więc go przesadziłam, podsypałam kwaśną ziemią. Na obecnym miejscu jest od 4 lat i nadal marny. Jedna gałązka jakaś porażona, wydaje się być nienaturalnie żółty i nie wspomnę, że od dłuższego czasu nie kwitnie. Poradź mi proszę Bogdziu czy jest jeszcze dla niego jakiś ratunek, czy raczej spisać go już na straty? Choć ma przecież sporo młodych listków...
Nallar 16:41, 02 cze 2014

Kasiu z mojej wiedzy (skromnej) to rodkowi brak żelaza. Resztę podpowie Bogdzia bo to ekspert, (mnie) moim th bardzo pomogła.
malgorzata_s... 16:48, 02 cze 2014

Kasku zakupy superowe Zapytanie do Bogdzi u mnie zadałaś
Katkak 17:28, 02 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasku zakupy superowe Zapytanie do Bogdzi u mnie zadałaś

Jejciu Gosiaczku przepraszam. Jak się kapnęłam , że wkleiłam u Ciebie to dałam edytuj i wykasowałam niby, nie wiem czemu zostało Jak mogę to usunąć?