Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 07:06, 05 wrz 2020

Katkak napisał(a)

Kasia tak mi się nie chce, że szok. Poza tym ogród wydaje mi się teraz taki nieciekawy - trawnik to masakra jakaś, bo powypalany id upałów, a jeszcze kret ryje jak porąbany. W warzywniku w tym roku słabo. Ale wypadałoby się zmobilizować, wiem. Kolejny problem polega na tym, że w domu mam odrzut od kompa. To co teraz np piszę, czy przeglądam to na telefonie.

W sumie Ci się nie dziwię, ja zrobiłam sobie wakacje od komputera na urlopie. U mnie trawnik po deszczach (2 razy padało bardzo solidnie) dochodzi do siebie. Nic na siłę, choc pamietam że jesień u Ciebie jest piękna
KasiaBawaria 11:51, 05 wrz 2020

Widze, ze u ciebie ogrodowy spadek formy. U mnie tak co roku w okolicach wrzesnia. Chyba sie juz do tego przyzwyczailam gratulacje dla syna.
Katkak 13:10, 05 wrz 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Widze, ze u ciebie ogrodowy spadek formy. U mnie tak co roku w okolicach wrzesnia. Chyba sie juz do tego przyzwyczailam gratulacje dla syna.

Dokładnie tak Kasiu i mam tak też co roku. A teraz jeszcze rowery i prawdę mówiąc wolę iść na rowery niż robić coś w ogrodzie. I cieszę się, że mamy 4 piry roku, bo zimą znów zdążę zatęsknić za pracą w ogrodzie. Teraz kosze trawę, bo wysoka była, ale tak się nie mogłam zebrać....
Nowalijka 13:46, 05 wrz 2020

Kasiu, święte słowa. Dobrze że są 4 pory roku. Zimą zatęsknimy za ogrodem i znajdziemy czas na porządki w toku, hi,hi,hi. Latem zawsze brakuje na to czasu. Ja idąc w twoje ślady zimą będę lepić modeline. Wiosną będę miała piękne figurki w ogrodzie
Katkak 13:48, 05 wrz 2020

Nowalijka napisał(a)
Kasiu, święte słowa. Dobrze że są 4 pory roku. Zimą zatęsknimy za ogrodem i znajdziemy czas na porządki w toku, hi,hi,hi. Latem zawsze brakuje na to czasu. Ja idąc w twoje ślady zimą będę lepić modeline. Wiosną będę miała piękne figurki w ogrodzie

No i bomba Eluś. Mnie zawsze jesienią i zimą nachodzi szał czytania. Wtedy łykam jedną książkę za drugą. Nadrabiam za cały rok chyba.
Nowalijka 11:24, 06 wrz 2020

Katkak napisał(a)

No i bomba Eluś. Mnie zawsze jesienią i zimą nachodzi szał czytania. Wtedy łykam jedną książkę za drugą. Nadrabiam za cały rok chyba.

Zazdroszczę, nie lubię czytać....
sylwia_slomc... 11:54, 06 wrz 2020

Ja czytam przez cały rok, głównie przy jedzeniu bo wtedy mam czas
Katkak 16:22, 06 wrz 2020

Nowalijka napisał(a)

Zazdroszczę, nie lubię czytać....

Faktycznie szkoda
Katkak 16:23, 06 wrz 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja czytam przez cały rok, głównie przy jedzeniu bo wtedy mam czas

Ja też. Raz mniej, raz więcej, ale jesienią i zimą wpadam w czytelniczy szał
KasiaBawaria 17:16, 06 wrz 2020

Osobiscie czytam codziennie, poniewaz pomaga mi to zasnac ksiazka przed snem to u mnie mus moje dzieciaki tez nosy ciagle w ksiazkach.