Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:18, 28 cze 2014

AlKa napisał(a)
Proszę jakie piękne zakupy M zrobił. Mój tez lubi roslinki i czasem coś kupi. A na żurawki tak mu się wzrok wyostrzył, że jak do jakiejś szkółki wchodzimy to woła z daleka że są.

A u mnie sukces polega na tym, że mój Emuś jak dotąd dość sceptycznie podchodził do roślinek i pracy w ogródku, a tu proszę jaka zmiana . Od pewnego czasu musi mi pomagać, a nawet mnie wyręczać w wielu rzeczach, ale nie oczekiwałam specjalnie, że Mu się spodoba .
Katkak 22:19, 28 cze 2014

Nallar napisał(a)

To jes włśnie to...Niby tylko zerknąć, zobaczyć, a jednak....
Udane zerkanie, zazdroszczę i gratuluję.

Masz rację Ewuś, oby takich "zerkań" jak najwięcej
Nallar 22:27, 28 cze 2014

Katkak napisał(a)

Masz rację Ewuś, oby takich "zerkań" jak najwięcej

Na tą hortkę to trochę nie pora, ale zawsze możesz poeksperymentować, nic nie tracisz. Przemów jej do rozumu, że kobietom w tym stanie się nie odmawia.
Katkak 22:31, 28 cze 2014

Nallar napisał(a)

Na tą hortkę to trochę nie pora, ale zawsze możesz poeksperymentować, nic nie tracisz. Przemów jej do rozumu, że kobietom w tym stanie się nie odmawia.

Właśnie, powiem jej, że jak się nie ukorzeni to ją myszy zeżrą .
Katkak 23:51, 28 cze 2014

a to moje świeżo ukorzenione hortki ogrodowe NN. Podobno też mają jakoś tak na niebieskawo kwitnąć . Dziś wylądowały w ogródeczku, chociaż w przyszłości chyba zmienią miejsce.

Nallar 00:00, 29 cze 2014

Widzę Kasiu że zawilczyk ruszył na całego. Ciekawe jakiego koloru będzie miał kwiaty.
Katkak 00:16, 29 cze 2014

Nallar napisał(a)
Widzę Kasiu że zawilczyk ruszył na całego. Ciekawe jakiego koloru będzie miał kwiaty.

Sama jestem ogromnie ciekawa, ale jak znam swoje szczęście to różowe, albo fioletowe. Lubią mnie kwiatki w tych kolorach, bo jakoś nie wiem nawet kiedy strasznie dużo się ich u mnie zrobiło. Ewcia, a za tego arbuza szacun .
Nallar 10:46, 29 cze 2014

Katkak napisał(a)

Sama jestem ogromnie ciekawa, ale jak znam swoje szczęście to różowe, albo fioletowe. Lubią mnie kwiatki w tych kolorach, bo jakoś nie wiem nawet kiedy strasznie dużo się ich u mnie zrobiło. Ewcia, a za tego arbuza szacun .

Mnie chodzi po głowie biały zawilec, ale nie mogę trafić.
Arbuz był tylko jeden i tylko raz. W przyszłym roku znów będzie warzywnik to spróbuję poeksperymentować, tylko jak będzie takie lato jak mamy teraz, to nic z tego nie będzie.
malgorzata_s... 13:11, 29 cze 2014

Kasiu uśmiałam się z akcji z sekatorkiem To cała Ty Buziaczki i głaskanko Brzusia
pasjonatkaam... 15:08, 29 cze 2014

Katkak napisał(a)

Przypadkiem wracając do domu przejeżdżaliśmy dziś z Emusiem koło szkółki. Planów zakupowych nie mieliśmy żadnych, bo kasa poszła na inne historie, no ale tylko zerknąć chociaż . I pierwszy raz w życiu w szkółce to ja stopowałam męża, a nie odwrotnie . Wyskubał z portfela jakieś pieniążki i kupił tę żurawkę i takie mega rojniki . Do czego to doszło, żebym to ja Jego stopować musiała... Dla mnie bomba . Uwielbiam takie "żarówy" na rabacie

Kasiu zazdraszczam.Przestań chłopa stopować bo Mu się odmieni)Roślinki cudne))