Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:29, 30 cze 2014

Agcia napisał(a)
Kasiu dziękuję za miłe słowa u mnie fajnie, że bodziszek okazał się bodziszkiem

No, ja też się cieszę . Teraz tylko będę chuchać na niego i dmuchać żeby chłopina przeżył .
Jag_58 21:34, 30 cze 2014

Kasiu trochę mnie nie było a tu jest tyle do nadrobienia czytania ,oglądania pięknych fotek i zachwycania sie T woimi poczynaniami w ogródku ale bodziszka udało Ci sie wylookać a Emusiowi wykopać ,gratulacje ma się tego farta żurawka ma piękny kolor i na pewno rozświetli cieniste miejsce pozdrawiam podwójnie
Katkak 21:37, 30 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Kasiu trochę mnie nie było a tu jest tyle do nadrobienia czytania ,oglądania pięknych fotek i zachwycania sie T woimi poczynaniami w ogródku ale bodziszka udało Ci sie wylookać a Emusiowi wykopać ,gratulacje ma się tego farta żurawka ma piękny kolor i na pewno rozświetli cieniste miejsce pozdrawiam podwójnie

Jagódko, a najlepsze jest to, że tego bodziszka od groma tam rosło, na takim zarośniętym gruzowisku rósł . Na spacery chodzę z sekatorem, do Krakowa jeżdżę z saperką... Czy to jeszcze mieści się w granicach normy, czy już powinnam się zacząć leczyć? . Też pozdrawiam Jagódko
Kapibara 22:21, 30 cze 2014

Kasiu macham wieczorową porą i.... nie musisz się leczyć, saperka to pikuś, a sekator norma . Nie pamiętam która z dziewczyn napisała, że z lasu korzenie targała i chyba worki szyszek i napotkani ludzie dziwnie jej się przyglądali
agatanowa 23:48, 30 cze 2014

Katkak napisał(a)

wilce czarują

to jest kolor wilca rodem z dubrownika, tam (mam na mysli nie kamienną starówkę, lecz Ploće) porastają i okrywają wszelkie wolne połacie, chyba są już chwastami
śmiałam się z tego, że ja wilce wysiewam i się trzęsę nad nimi, żeby nie zmarzły, a tam rosną jak dzungla i to w TAKIM kolorze!

śliczne masz je

Jag_58 23:56, 30 cze 2014

Katkak napisał(a)

Jagódko, a najlepsze jest to, że tego bodziszka od groma tam rosło, na takim zarośniętym gruzowisku rósł . Na spacery chodzę z sekatorem, do Krakowa jeżdżę z saperką... Czy to jeszcze mieści się w granicach normy, czy już powinnam się zacząć leczyć? . Też pozdrawiam Jagódko

Kasiu ja to nazywam ogrodowym zboczeniem ja tez tak mam jak pojechałam z M nad jezioro to wróciłam prawie z pełnym bagażnikiem
MagdalenaK8 08:14, 01 lip 2014

Kasiu Twój ogródeczek czaruje, prezenty śliczne, wilec cieszy mordeczkę, a cała reszta jest wisienką na torcie...
Stopowanie na zakupach M, to musiało być fajne hi hi hi.
Pozdrawiam
kasiek 08:37, 01 lip 2014

No Kasieńko nadrobiłam
Niestety nawał obowiązków szkolno domowych plus duzy stres w robocie sprawił że musiałam odejść od kompa...
Teraz urlopik więc nadrabiam
Po pierwsze gratuluje bodziszka - moje tez wykopałam w Krakowie

Po drugie baardzo cieszę się z postawy eMusia, moze towarzystwo ogrodników mu sie spodobało bo to przeciez otwarci i życzliwi ludzie A do tego dzieki własnej działce mozna mieć kawałek własnego Raju

Ślicznie leśnie u Ciebie, komplecik w deche a ten obrazek z ziołami - CUDO - uwielbiam takie klimaty, nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiłaś !
Katkak 08:38, 01 lip 2014

Aga ja na nadmorskiej plaży zamiast zbierać jak inni bursztyny targałam reklamówę z takimi ślicznymi patolami , a korzenia z nad morza też przywieźliśmy, więc może to już pora na leczenie jednak

Agata w takim razie tym sposobem mam u siebie kawałek prywatnej Chorwacji . Przyda się, bo na wakacje nigdzie się w tym roku nie wybieramy .

Jagódko, a co w tym bagażniku przytargałaś?

Madziu miód na me serce . Dzięki. Wiesz co? Tak patrzyłam na mojego męża i przez chwilę się zastanawiałam, czy mi faceta nie podmienili . Pozdrawiam .
Mirella 08:39, 01 lip 2014

Katkak napisał(a)

Ok, jak już go przyniesiesz do siebie to wstaw foty . Porównamy zdobycze

Kasia to On