Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 08:47, 01 lip 2014

kasiek napisał(a)
No Kasieńko nadrobiłam
Niestety nawał obowiązków szkolno domowych plus duzy stres w robocie sprawił że musiałam odejść od kompa...
Teraz urlopik więc nadrabiam
Po pierwsze gratuluje bodziszka - moje tez wykopałam w Krakowie

Po drugie baardzo cieszę się z postawy eMusia, moze towarzystwo ogrodników mu sie spodobało bo to przeciez otwarci i życzliwi ludzie A do tego dzieki własnej działce mozna mieć kawałek własnego Raju

Ślicznie leśnie u Ciebie, komplecik w deche a ten obrazek z ziołami - CUDO - uwielbiam takie klimaty, nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiłaś !

Kasiulka to dobrze, że wreszcie możesz odsapnąć . No proszę, więc w Krakowie jest pewnie duuużo takich bezpańskich bodziszków . Nie miałabym nic przeciwko znalezieniu np. przetacznika bezpańskiego i wieeeelu innych roślinek, ale z bodziszka cieszę się niezmiernie. U mnie trudno je dostać. Emuś nowymi znajomościami jest zachwycony i zdecydowanie jak widać zadziałały na niego pozytywnie . Kasia cieszę się, że obrazeczki Ci się podobają i z największą przyjemnością zrobię dla Ciebie też ten z ziółkami . Czasu wolnego mam teraz pod dostatkiem, poza tym sama wiesz, że uwielbiam takie dłubanie, a jeszcze jak to co robię się komuś podoba to już w ogóle jestem w siódmym niebie. Więc szykuj już miejsce dla ziołowego obrazka . Buziolki .
Katkak 08:48, 01 lip 2014

Mirella napisał(a)

Kasia to On

No bomba . To wykopuj go Kochana i hop do ogródeczka . Czytałam, że wielkość ogródka mamy taką samą . Pozdrawiam.
Katkak 09:17, 01 lip 2014

kasiek 09:25, 01 lip 2014

I u ciebie piękne deszczowe foty...
Motylek sliczny!

Ściana spora więc miejsca bez problemów, miałam kamieniami ja obkładać ale teraz zaraziłam się Twoim i dziełami
Jutro idę stoły drewniane oglądać do szałasu - tak by pasowały do latarenki od Ciebie
Katkak 10:28, 01 lip 2014

kasiek napisał(a)
I u ciebie piękne deszczowe foty...
Motylek sliczny!

Ściana spora więc miejsca bez problemów, miałam kamieniami ja obkładać ale teraz zaraziłam się Twoim i dziełami
Jutro idę stoły drewniane oglądać do szałasu - tak by pasowały do latarenki od Ciebie

No, no, no czuję się zaszczycona, że stół dobierasz do latarenki, a nie odwrotnie . W takim razie życzę udanych łowów, jak upolujesz jakiś stół pochwal się koniecznie .
Katkak 11:56, 01 lip 2014

Śliczny i bardzo częsty mój gość. Szkoda tylko, że ma tak cne zamiary - bezustannie czai się na pisklęta kosów mieszkające po sąsiedzku.
makkasia 12:39, 01 lip 2014

Dzięcioł niesamowity, Kasik obiecuję pooglądać wszystko dokładnie bo artystów powinno oglądać się powoli a na dzisiaj ściskam mocno
Katkak 14:13, 01 lip 2014

makkasia napisał(a)
Dzięcioł niesamowity, Kasik obiecuję pooglądać wszystko dokładnie bo artystów powinno oglądać się powoli a na dzisiaj ściskam mocno

Kasia zapraszam serdecznie. A w kwestii dzięcioła to sójka jest . Ale nie martw się, ja jeszcze w zeszłym roku też myślałam, że to dzięcioł . Pozdrawiam.
Katkak 15:08, 01 lip 2014

Uffff, wygląda na to, że mój zdobyczny bodziszek dochodzi do siebie po posadzeniu i już chyba spokojnie sobie poradzi .
elzbieta_g 15:11, 01 lip 2014

bodziszek już się zaklimatyzował u ciebiesójka ładna ale szkodnik , u mnie kradnie jedzienie z miski kundla