Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:56, 02 lip 2014

kasiek napisał(a)

No to sie chwalę że stół pod latarenkę kupiony
Ale fot jeszcze nie ma bo złożymy go w weekend (chyba)bo na razie ciągle pada, a tu dach na pergoli brak ... (gość od daszku na wrzesień zamówiony)

Kasiulka ta latarenką pobudziłaś mi tak wyobraźnię że mam 100 pomysłów na szałasik, a dzieciaki w sb wyjeżdżają więc....
Widze że Agania dała Ci namiary, to złota kobitka

Kasia to cieszę się co najmniej z dwóch powodów: po pierwsze z tego, że latarenka Ci się podoba, a po drugie, że Cię zainspirowała . Czasem tak jest, że coś, jakaś rzecz nas zainspiruje i człowiek łapie wiatr w żagle i zaczyna kombinować . Nie mogę się doczekać aż wrzucisz stolik . Moje mebelki też już niedługo chyba wreszcie będą skręcone. Ale tak to już z tym moim Krzysiem jest . Ja nogi od mebli pomalowałam już w kwietniu, a on tydzień temu wreszcie kupił i pomalował deski. No, jestem na półmetku powiedzmy . Ale obiecał, że na Wasz przyjazd się wyrobi .
BASIA8 19:12, 02 lip 2014

Kasieńko jestem jestem i pędzę do Twojego ogródeczka z Doliny Muminków. Nam ostatnio net coś szfankuje i niestety nie mam kontaktu ze światem wirtualnym Pozdrawiam i wielkie Buziaczki przesyłam
Katkak 19:36, 02 lip 2014

Katkak 19:40, 02 lip 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko jestem jestem i pędzę do Twojego ogródeczka z Doliny Muminków. Nam ostatnio net coś szfankuje i niestety nie mam kontaktu ze światem wirtualnym Pozdrawiam i wielkie Buziaczki przesyłam

Dobrze Cię widzieć Basiu . Zaraz zobaczę u Ciebie jak się prezentują posadzone roślinki .
Jag_58 21:52, 02 lip 2014

Kasiu ja w tym bagażniku przywiozłam roślinki do oczka i do strefy nadbrzeżnej ale Twój ogród pięknieje z każda wizytą u Ciebie buziolki ,tez zachorowałam na łubin ,choroba zakaźna
Katkak 22:00, 02 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Kasiu ja w tym bagażniku przywiozłam roślinki do oczka i do strefy nadbrzeżnej ale Twój ogród pięknieje z każda wizytą u Ciebie buziolki ,tez zachorowałam na łubin ,choroba zakaźna

Dziękuję Jagódko .A u mnie tak okropnie leje, że mimo że film oglądam to słyszę szum. Jak tak dalej pójdzie to chyba zacznę ryż uprawiać .
AgataBC 22:47, 02 lip 2014

Piękne te dwie poranne fotografie z dziś o 8:19. Obejrzałam je już rano ale teraz mam chwile żeby napisać. I fajne okienko za malwami
Pozdrawiam!
Katkak 22:51, 02 lip 2014

Agcia napisał(a)
Piękne te dwie poranne fotografie z dziś o 8:19. Obejrzałam je już rano ale teraz mam chwile żeby napisać. I fajne okienko za malwami
Pozdrawiam!

Dzięki . To okienko za malwami z takimi babcinymi domkami mi się skojarzyło. Sielsko, ciepło i bezpiecznie .
kasiek 09:59, 03 lip 2014

Oj złapałam wiatr...
A eMus fajowski, może nie torpeda ale przynajmniej nie nerwus
Najwyżej powiedz mu że możemy byc w każdej chwili
Katkak 11:26, 03 lip 2014

kasiek napisał(a)
Oj złapałam wiatr...
A eMus fajowski, może nie torpeda ale przynajmniej nie nerwus
Najwyżej powiedz mu że możemy byc w każdej chwili

O tak, mężuś zdecydowanie spokojniejszy, bo za nerwusa w naszym związku to raczej ja uchodzę . Ale podobno przeciwieństwa się przyciągają, więc pełna harmonia . Kasiulka a jak pogoda? U mnie wczoraj lało, a teraz słoneczko, ale nie napalam się, bo wczoraj też od słonka się zaczęło. Pozdrawiam