Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 14:10, 02 lip 2014

Dobra Ewuniu, spróbuję zrobić jak mówisz .Chociaż od dołu specjalnie bym liści nie wycinała ponieważ dokładnie za płotkiem jest piaskownica sąsiadów, gdzie często przesiadują z dziećmi, więc sama rozumiesz...
Zuzula 14:17, 02 lip 2014

Kasiu, Twój ogród to jeden z moich ulubionych na ogordowisku. Taki klimatyczny i pomysłowy. Wielokrotnie piałam z zachwytu nad Twoimi pomysłami, bo potrafisz z niczego wyczarować taaakie cuda.

Pozdrawiam Cię serdecznie i zaznaczam, że jestem jak bumerang, zawsze wracam w ukubione miejsca.
jola54 14:24, 02 lip 2014

Kasieńko! witaj! ja w sprawie bodziszka. Gdzie go znalazłaś? czy rósł dziko? bo u mnie na sąsiedniej niezagospodarowanej działce sąsiada jest tych roslinek cały łan i nie wiem czy to te same bodziszki czy może Twój jest z tych szlachetniejszych ogrodowych . Ja tez miałam ich na poczatku dużo ale wszystkie usunęłam bo myślałam że to chwast, a są naprawdę piękne gdy zakwitną.Tylko się nie śmiej ze mnie, pozdrawiam

po pracy zrobię zdjęcia tych dzikorosnacych bodziszków
Katkak 14:26, 02 lip 2014

Zuzula napisał(a)
Kasiu, Twój ogród to jeden z moich ulubionych na ogordowisku. Taki klimatyczny i pomysłowy. Wielokrotnie piałam z zachwytu nad Twoimi pomysłami, bo potrafisz z niczego wyczarować taaakie cuda.

Pozdrawiam Cię serdecznie i zaznaczam, że jestem jak bumerang, zawsze wracam w ukubione miejsca.

Dzięki Kochana, chyba się zaczerwieniłam od takich ciepłych i miłych słów . Czuję się zaszczycona, wszak tu ogrom pięknych ogrodów, z którymi nawet nie śmiem konkurować . Wracaj jak najczęściej i koniecznie uaktywnij Swój podpis bo trudno będzie do Ciebie trafić. Buziaki .
Katkak 14:29, 02 lip 2014

jola54 napisał(a)
Kasieńko! witaj! ja w sprawie bodziszka. Gdzie go znalazłaś? czy rósł dziko? bo u mnie na sąsiedniej niezagospodarowanej działce sąsiada jest tych roslinek cały łan i nie wiem czy to te same bodziszki czy może Twój jest z tych szlachetniejszych ogrodowych . Ja tez miałam ich na poczatku dużo ale wszystkie usunęłam bo myślałam że to chwast, a są naprawdę piękne gdy zakwitną.Tylko się nie śmiej ze mnie, pozdrawiam

po pracy zrobię zdjęcia tych dzikorosnacych bodziszków

Jolu bodziszek znalazłam w.... Krakowie przy drodze w takich zaroślach. Jak mąż go wykopywał to mówił, że tam jakiś gruz był wysypany i na tym dziadostwie rosły biedaki, ale chyba dobrze im było. Nie znam się na bodziszkach, więc nie umiem się wypowiedzieć w kwestii jego szlachetności. Ale wiem kto się zna - Ania z "kwiatowego ogródka monteverde". Ja też Ją pytałam, bo nie wiedziałam czy ten bodziszek to bodziszek .
elzbieta_g 15:23, 02 lip 2014

Kasiu już ci odpowiadam , gdzieś mi pytanie uciekło moja od patyczka będzie miała jakieś 4-5 lat, troszkę długo nie?
Katkak 16:17, 02 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
Kasiu już ci odpowiadam , gdzieś mi pytanie uciekło moja od patyczka będzie miała jakieś 4-5 lat, troszkę długo nie?

No fakt, odpowiedź: rok od posadzenia zdecydowanie bardziej by mnie usatysfakcjonowała .Ale za to jest zabawa
agatanowa 17:26, 02 lip 2014

Mirella napisał(a)

Kasia to On

kurcze, ale kolor!

Kasiu, coraz więcej śliczności masz i pokazujesz
Katkak 17:41, 02 lip 2014

agatanowa napisał(a)

kurcze, ale kolor!

Kasiu, coraz więcej śliczności masz i pokazujesz

Agatka to akurat bodziszek Mirelli, tylko wkleiła u mnie . Ale mój chyba taki sam .
kasiek 18:49, 02 lip 2014

Katkak napisał(a)

No, no, no czuję się zaszczycona, że stół dobierasz do latarenki, a nie odwrotnie . W takim razie życzę udanych łowów, jak upolujesz jakiś stół pochwal się koniecznie .

No to sie chwalę że stół pod latarenkę kupiony
Ale fot jeszcze nie ma bo złożymy go w weekend (chyba)bo na razie ciągle pada, a tu dach na pergoli brak ... (gość od daszku na wrzesień zamówiony)

Kasiulka ta latarenką pobudziłaś mi tak wyobraźnię że mam 100 pomysłów na szałasik, a dzieciaki w sb wyjeżdżają więc....
Widze że Agania dała Ci namiary, to złota kobitka